NVIDIA geeft een keynote over de transformerende kracht van versneld computergebruik op COMPUTEX 2021 Hybrid

TAIPEI, Taiwan--()--TAITRA (Taiwan External Trade and Development Council) heeft vandaag aangekondigd dat NVIDIAeen keynote zal geven, getiteld "The Transformational Power of Accelerated Computing, from Gaming to the Enterprise Data Center" op COMPUTEX2021 Hybrid.

Jeff Fisher, Senior Vice President van NVIDIA's GeForce Business Unit, zal op 1 juni om 13.00 uur Taiwanese tijd een presentatie geven over de enorme kansen die GeForce pc-gaming biedt voor het Taiwanese ecosysteem. "

Manuvir Das, hoofd Enterprise Computing bij NVIDIA, zal vervolgens spreken over "The Coming Democratization of AI." Hij zal drie verschuivingen delen die deze trend aansturen en uitleggen hoe ondernemingen die deze trend omarmen, de komende jaren kunnen gedijen.

“De meesten, zo niet alle, van ons zijn bekend met NVIDIA, het bedrijf dat de GPU heeft uitgevonden en synoniem is met pc-gaming. NVIDIA is ook de leider in de AI-sector, waarbij de GPU en versnelde computergebruik innovaties stimuleren die sectoren over de hele wereld hervormen. Hun keynote komt op het juiste moment en zal de COMPUTEX-deelnemers inzichten van onschatbare waarde verschaffen over hoe deze technologieën de wereld zullen vormgeven en het succes in de komende jaren zullen stimuleren ”, aldus James Huang, voorzitter van TAITRA, organisator van COMPUTER.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press:
Ms. Tessa Lin < tessalin@taitra.org.tw>
Ms. Li Chao <  lichao@taitra.org.tw>

Contacts

Press:
Ms. Tessa Lin < tessalin@taitra.org.tw>
Ms. Li Chao <  lichao@taitra.org.tw>