A Glamhive alapítója, Stephanie Sprangers és az esemény társházigazdái, a hírességek kedvelt stílustanácsadói, Johnny Wujek és Nicole Chavez, valamint a hírességek kedvelt hajszobrásza, Andrew Fitzsimons, továbbá a divatvilág egyik neves...

A konferencián összegyűlnek a divatvilág és a szépségápolási ágazat vezetői, hogy véleményt cseréljenek a divatról, a szépségápolásról, a jelmeztervezésről, a nők szerepének erősítéséről, a fenntarthatóságról és számos egyéb témáról.

Glamhive's Digital Spring Style and Beauty Summit will bring together industry professionals and beauty and style enthusiasts to discuss spring style. (Graphic: Mary Kay Inc.)

LOS ANGELES & SEATTLE--()-- 

A Glamhive alapítója, Stephanie Sprangers és az esemény társházigazdái, a hírességek kedvelt stílustanácsadói, Johnny Wujek és Nicole Chavez, valamint a hírességek kedvelt hajszobrásza, Andrew Fitzsimons, továbbá a divatvilág egyik neves influenszere, Claire Sulmers bejelentették, hogy megrendezésre kerül a Digitális tavaszi divat és szépségápolási csúcstalálkozó

A rendezvény, amely először azért került megrendezésre, hogy lehetőséget adjon a stílustanácsadói közösség tagjainak a találkozásra, miután a pandémia megálljt parancsolt az ágazat fejlődésének, mára a divatipar képviselőinek világviszonylatban is az egyik legjelentősebb találkozójává nőtte ki magát. Most, hogy az élet az USA-ban és külföldön is kezd visszatérni a rendes kerékvágásba, a Glamhive május 22-én sorra kerülő Digitális tavaszi divat és szépségápolási csúcstalálkozója (Digital Spring Style and Beauty Summit) az utolsó lesz a 100%-ban digitális csúcstalálkozók sorában. A Glamhive a további találkozókat már hibrid formában, élő és digitális rendezvények kombinációjaként fogja megszervezni.

A Glamhive Digitális tavaszi divat és szépségápolási csúcstalálkozóján (Digital Spring Style and Beauty Summit) részt vesznek a divatvilág vezető szakemberei és a szépségápolás és stílus kedvelői, hogy megvitassák a tavaszi divattrendeket. (Grafika: Mary Kay Inc.)

A tavaszi csúcstalálkozó a vállalat ötödik globális, digitális rendezvénye lesz, amely ismét lehetővé teszi, hogy a divatvilág vezető szakemberei és a szépségápolás és stílus iránt rajongók megvitassák a tavaszi divattrendeket, a hidegebb hónapokban alkalmazandó bőrápolási módszereket, a divatipari vállalkozások elindításával kapcsolatos kérdéseket és számos egyéb témát.

Az egész napos rendezvényre jegyet váltó résztvevők több mint 66 előadót hallgathatnak meg 19 panelbeszélgetés keretében. Az alábbiakban található néhány azokból a témakörökből, amelyekről a neves előadók beszélni fognak.

TÉMAKÖRÖK:

  • Who Made This? How Sustainably Sourced Products Empower Women With Every Purchase (Ki gyártotta ezt? Hogyan járulnak hozzá a fenntartható forrásból származó termékek a nők szerepének erősítéséhez minden egyes vásárlás alkalmával)
  • Style 411: Inside the World of Styling (Stíluskisokos: A stílustanácsadás belső világa)
  • Contemporary Costume Design: The Role, The Challenges, And It’s Influence On Fashion (A kortárs jelmeztervezés szerepe, kihívásai és hatása a divatra)
  • The Red Carpet Report (Jelentés a vörös szőnyegről)
  • “A Star Is Born” Exclusive Interview with Astrologist Susan Miller („Csillag születik” – Exkluzív interjú Susan Miller asztrológussal)
  • Exclusive Interview with Bridgerton’s Costume Designer Ellen Mirojnick (Exkluzív interjú a Bridgerton jelemeztervezőjével, Ellen Mirojnickkal)
  • How To Make A Great First Impression Every Time (Hogyan tegyünk minden alkalommal kedvező első benyomást)
  • Brand Building for Creatives & Entrepreneurs (Márkaépítés kreatív szakemberek és vállalkozók számára)

A Who Made This? How Sustainably Sourced Products Empower Women With Every Purchase panelbeszélgetés során, amelynek a Mary Kay Inc. marketingigazgatója, Sheryl Adkins-Green lesz a háziasszonya, megvitatásra kerül a szekrényeinkben feltalálható ruhadarabok eredete, valamint az, hogy hogyan tudhatunk meg többet a divatstílusokat elindító újítókról. A paneltagok közt szerepel Jane Mosbacher, a TO THE MARKET alapítója és vezérigazgatója; Matilda Payne Boakye-Ansah, tervező, ökoharcos, társadalmi vállalkozó, az MH Couture alapítója és az Xtreme Upcycle társalapítója; Christelle C. Paul, az Atelier Calla alapítója és igazgatója, valamint Tara Swennen, a hírességek egyik kedvelt stílustanácsadója.

„Minden nap lehetőségünk van arra, hogy olyan döntéseket hozzunk, amelyek segítik a környezet védelmét” – jelentette ki Sheryl Adkins-Green, „és fontos, hogy ismerjük azokat az embereket és termékeket, akik és amelyek hozzájárulnak e cél eléréséhez.”

TÁRSHÁZIGAZDÁK

Stephanie Sprangers – a Glamhive alapítója és vezérigazgatója

Johnny Wujek - a hírességek egyik kedvelt stílustanácsadója, Katy Perry és Mariah Carey jelmeztervezője

Nicole Chavez - a hírességek (köztük Kristen Bell és Jessica Simpson) egyik kedvelt stílustanácsadója

Andrew Fitzsimons - a Kardashian klán hajszobrásza

Claire Sulmers – a Fashion Bomb Daily alapítója és vezérigazgatója

ELŐADÓK:

Előadóink a hírességek kedvelt stílustanácsadói és sminkmesterei, valamint a legnagyobb hollywoodi nevekkel (mint például Kristen Stewart, Angelina Jolie, Matthew McConaughey, Emily Blunt, Gabrielle Union, Zendaya, Sophie Turner, Amanda Seyfried, Margot Robbie, Lupita Nyong’o, Emma Watson, Rosie Huntington-Whiteley, Claire Danes, Carmen Electra) dolgozó imázsalakítók közül kerülnek ki.

A HÍRESSÉGEK KEDVELT STÍLUSTANÁCSADÓI:

Jen Rade, Tara Swennen, Jessica Paster, Nicole Chavez, Sonia Young, Dana Asher Levine, Mimi Lombardo, Joiee Thorpe, Franzy Staedter.

A HÍRESSÉGEK KEDVELT SMINKMESTEREI ÉS HAJSZOBRÁSZAI:

Sheridan Ward, Katey Denno, Matin Maulawizada, Christian Wood, Halley Brisker, Larry Sims

MODERÁTOROK:
Brian Underwood (Oprah Magazine), Brooke Jaffe, (Penske Media), Alexis Bennett (Vogue), Sarah Ball (PEOPLE Magazine), Flavia Nunez (Real Simple), Alana Peden (StyleCaster) és Sheryl Adkins-Green (Mary Kay Inc.)

A konferenciára 149 USA dollárért váltható egész napos jegy. A Glamhive Digital Spring Style and Beauty Summit előadó szponzorai a Mary Kay és a Mary Kay Global Design Studio.

További információkért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: https://www.glamhive.com/live

Amit a Glamhive-ról tudni kell…

A Glamhive-ot 2017-ben alapította Stephanie Sprangers vállalkozó azzal az elképzeléssel, hogy demokratizálja a személyes stílustanácsadást. Sprangers egyik célja annak elérése, hogy a divatos megjelenés adta magabiztosság ne csak a gazdagok és híresek kiváltsága legyen.

Az online divattanácsadás keretében, amelyet bármely, WIFI kapcsolattal rendelkező személy igénybe vehet, az ügyfeleket szakértő stílusanácsadók támogatják abban, hogy a lehető legtökéletesebbé tegyék megjelenésüket és kialakítsák a számukra legelőnyösebb stílust. A Glamhive a stílustanácsadók számára ugyanakkor zökkenőmentesen használható, végponttól végpontig való kapcsolatot biztosító platformként is szolgál, melynek segítségével 100%-osan virtuális eszközökkel bővíthetik hálózatukat és fejleszthetik üzleti vállalkozásukat.

Amit a Mary Kay-ről tudni kell…
Közel 60 évvel ezelőtt Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor „láthatatlan” korlátokat, három cél teljesítését tűzte ki az általa létrehozott szépségápolási cég elé: biztosítson ígéretes lehetőségeket a nők számára, gyártson ellenállhatatlan termékeket és tegye jobbá a világot. Ez az álom szolgált alapul annak a ma már több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatnak a felépítéséhez, amely mintegy 40 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatások és innovatív bőrápolási, dekorkozmetikai termékek, táplálékkiegészítők és illatszerek előállítása iránt. A Mary Kay elkötelezett a nők és családjuk szerepvállalásának támogatása iránt, és ennek érdekében szerte a világon együttműködik különféle szervezetekkel, főként olyan területekre összpontosítva erőfeszítéseit, mint a rákkutatás, valamint a családon belüli erőszak áldozatainak védelme, a közösségi életterek szépítése és a gyermekek támogatása álmaik elérésében. Mary Kay Ash eredeti elképzelése továbbra is fényesen ragyogó vezércsillag számunkra – és ennek az elképzelésnek a megvalósításához minden egyes eladott rúzs egy lépéssel közelebb juttatja cégünket.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Stephanie Sprangers
stephanie@glamhive.com
+1.206.851.0446

Contacts

Stephanie Sprangers
stephanie@glamhive.com
+1.206.851.0446