Valbiotis verkrijgt patent voor zijn werkzame stof TOTUM•63 in China, een grote potentiële markt voor de preventie van diabetes type 2 en stofwisselingsziekten

  • De Chinese National Intellectual Property Administration (CNIPA) heeft uitgebreide bescherming verleend voor de samenstelling en het gebruik van TOTUM•63 voor de preventie van diabetes type 2 en stofwisselingsziekten.
  • Valbiotis zal profiteren van exclusieve exploitatierechten in China, een van de landen die het meest getroffen zijn door stofwisselingsziekten in de wereld, waar de prevalentie van prediabetes bij de volwassen bevolking wordt geschat op 35%, dwz 390 miljoen mensen1, en de prevalentie van overgewicht en obesitas op 50%2.
  • Valbiotis realiseert zijn wereldwijde beschermingsstrategie, met het TOTUM•63-octrooi dat nu is verworven in bijna 50 landen, waaronder Europa, de Verenigde Staten en China, om deze werkzame stof wereldwijd op de markt te brengen in samenwerking met Nestlé Health Science.

LA ROCHELLE, Frankrijk--()--Valbiotis (FR0013254851 – ALVAL, in aanmerking komend voor PEA / SME), een onderzoeks- en ontwikkelingsbedrijf dat zich inzet voor wetenschappelijke innovatie voor het voorkomen en bestrijden van stofwisselingsziekten, kondigt aan dat het in China een patent heeft verkregen voor TOTUM•63, uitgegeven door de China National Intellectual Vastgoedadministratie (CNIPA). Dit octrooi beschermt de samenstelling en het gebruik van TOTUM•63 voor de preventie van diabetes type 2 en stofwisselingsziekten tot 2035. China, wiens economische ontwikkeling sinds de jaren 2000 gepaard ging met een explosie van stofwisselingsstoornissen, wordt nu verondersteld de grootste prediabetische aandoening te hebben. wereldbevolking, met naar schatting 390 miljoen mensen (35% van de volwassen bevolking) 1.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Corporate communication / Valbiotis
Carole ROCHER / Marc DELAUNAY
+33 5 46 28 62 58
media@valbiotis.com

Financial communication / Actifin
Stéphane RUIZ
+33 1 56 88 11 14
sruiz@actifin.fr

Contacts

Corporate communication / Valbiotis
Carole ROCHER / Marc DELAUNAY
+33 5 46 28 62 58
media@valbiotis.com

Financial communication / Actifin
Stéphane RUIZ
+33 1 56 88 11 14
sruiz@actifin.fr