Lineage Logistics kondigt meerjarige sponsorovereenkomst aan met professionele golfer Justin Thomas

Lineage Logistics today announced its multi-year sponsorship of professional golfer Justin Thomas. As part of Lineage’s sponsorship, Thomas will wear Lineage’s logo during official tournaments and associated public events, and Lineage will commit $100,000 to the Justin Thomas Foundation. (Photo: Business Wire)

NOVI, Mich.--()--Lineage Logistics, LLC (“Lineage” of het “Bedrijf”), ‘s werelds grootste en meest innovatieve leverancier van temperatuurgecontroleerde industriële REIT en logistieke oplossingen, kondigde vandaag zijn meerjarige sponsoring aan van professionele golfspeler Justin Thomas.

Als onderdeel van de sponsoring van Lineage zal Thomas het logo van Lineage dragen tijdens officiële toernooien en bijbehorende openbare evenementen, en Lineage zal $ 100.000 toewijzen aan de Justin Thomas Foundation en de bijbehorende liefdadigheidsinstellingen door middel van donaties en ondersteuning van evenementen.

“Ik ben zeer verheugd Justin te mogen verwelkomen in de Lineage-familie”, zegt Kevin Marchetti, co-uitvoerend voorzitter van Lineage en mede-oprichter van Bay Grove, die Lineage heeft opgericht en beheert. “Net als Lineage is Justin jong, dynamisch en toonaangevend, en we delen een sterke toewijding om verder te gaan om iets terug te doen voor onze gemeenschappen. Ik heb vertrouwen in de positieve impact die we samen kunnen maken door middel van ons partnerschap.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lineage Logistics
Megan Hendricksen
949.247.5172
mhendricksen@lineagelogistics.com

Contacts

Lineage Logistics
Megan Hendricksen
949.247.5172
mhendricksen@lineagelogistics.com