Hoe Dahua-technologie bosbranden helpt voorkomen

Dahua Solution Safeguarding The Yarlung Zangbo Grand Canyon (Photo: Business Wire)

HANGZHOU, China--()--Het duurt tientallen jaren voordat bomen groeien, maar het duurt slechts enkele minuten voordat branden ze vernietigen. Bosbranden zijn het type natuurramp dat plotseling vernietigend toeslaat en vaak moeilijk onder controle te krijgen is. Daarom is het werken aan het voorkomen van bosbranden en de schade die deze veroorzaken aan natuurlijke hulpbronnen – evenals aan de eigendommen van mensen en soms aan het menselijk leven – een prioriteit voor Dahua Technology.

In de loop der jaren heeft Dahua Technology capaciteiten ontwikkeld en ingezet voor uitgebreide technische ondersteuning voor bewaking van bos- en graslandbrand, evenals voor vroegtijdige waarschuwing, voorspelling, redding en beoordeling na rampen met digitale intelligentietechnologie. De technologie van Dahua integreert video-perceptiesystemen volledig met geïntegreerde lucht- en grondbewakingsmethoden om een ​​sterk “vuurnet” te vormen gericht op preventie en vroegtijdige, beslissende interventie wanneer dat nodig is.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Vivid Gu
18969121820
PR_Global@dahuatech.com

Contacts

Media
Vivid Gu
18969121820
PR_Global@dahuatech.com