Hillstone Networks zwycięzcą prestiżowej nagrody Global InfoSec Awards przyznawanej podczas konferencji RSA 2021

Podczas dziewiątej dorocznej ceremonii InfoSec na #RSAC 2021 Hillstone Networks zdobywcą szeregu nagród dla lidera rynku oraz najbardziej innowacyjnych i najnowocześniejszych rozwiązań technologicznych.

SANTA CLARA, Kalifornia--()--Hillstone Networks, czołowy dostawca rozwiązań z zakresu bezpieczeństwa sieciowego i zarządzania ryzykiem w przedsiębiorstwach, z dumą informuje, że jest laureatem następujących nagród przyznawanych przez Cyber Defense Magazine (CDM), najważniejszy branżowy magazyn poświęcony bezpieczeństwu informacji elektronicznej:

• Lider rynku w dziedzinie bezpieczeństwa centrów danych,
  • Najnowocześniejsza zapora sieciowa nowej generacji,
  • Najnowocześniejsze rozwiązania w zakresie SD-WAN.

„Z radością przyjęliśmy wiadomość o otrzymaniu jednej z najbardziej prestiżowych i pożądanych nagród w dziedzinie cyberbezpieczeństwa od Cyber Defense Magazine. Biorąc pod uwagę niedawne naruszenie bezpieczeństwa Colonial Pipeline, jest niezwykle ważne, aby przedsiębiorstwa korzystały z najlepszych w swojej klasie zabezpieczeń, dlatego ogromnie cieszymy się, że nasze rozwiązania zostały docenione. Wiedzieliśmy, że konkurencja będzie ogromna, i biorąc pod uwagę najlepszych jurorów, ekspertów w dziedzinie bezpieczeństwa informatycznego z całego świata, nie mogliśmy prosić o więcej” – mówi Tim Liu, dyrektor techniczny i współzałożyciel Hillstone Networks.

„Przeprowadziliśmy badania na całym świecie w poszukiwaniu innowacyjnych rozwiązań w dziedzinie cyberbezpieczeństwa mogących w znaczący sposób przyczynić się do powstrzymania gwałtownego wzrostu cyberprzestępczości. Hillstone Networks zdecydowanie zasługuje na te zaszczytne nagrody i uwzględnienie w planowanym wdrożeniu w Państwa środowisku”, podsumował Gary S. Miliefsky, wydawca Cyber Defense Magazine.

Z przyjemnością dołączyliśmy do prestiżowego grona zwycięzców: http://www.cyberdefenseawards.com/

Zapraszamy do wirtualnego uczestnictwa w ramach Konferencji RSA #RSAC 2021, https://www.rsaconference.com/usa już dziś. Nasze trofeum prezentowane jest na stronie internetowej, blogu i w serwisach społecznościowych.

Hillstone Networks

Rozwiązania w zakresie bezpieczeństwa sieciowego i zarządzania ryzykiem proponowane przez Hillstone Networks zapewniają widoczność, inteligentne funkcje i ochronę, które sprawiają, że przedsiębiorstwa są w stanie kompleksowo rozpoznawać i rozumieć wielowarstwowe i wieloetapowe zagrożenia cybernetyczne. Rozwiązania Hillstone, które zyskały uznanie czołowych analityków i zaufanie firm o zasięgu globalnym, obejmują kompleksowe rozwiązania dla firm, począwszy od architektury rozproszonych zasobów Edge po technologię chmury, tym samym zmniejszając całkowity koszt nabycia i eksploatacji. Więcej informacji znajduje się na stronie www.hillstonenet.com.

CDM InfoSec Awards

To już dziewiąty rok, w którym Cyber Defense Magazine wyróżnia światowych innowatorów w dziedzinie bezpieczeństwa informatycznego. Do konkursu mogą być zgłaszane startupy, podmioty zarówno na wczesnym jak i późniejszym etapie rozwoju oraz spółki publiczne działające w obszarze bezpieczeństwa informacji (INFOSEC), które są przekonane, że ich produkty lub usługi są wyjątkowe i przekonujące. Więcej informacji na stronie www.cyberdefenseawards.com

Zeyao Hu
Kierownik ds. marketingu