Nieuwe studie beoordeelt de effecten van Masimo Patient SafetyNet™ op verpleegkundige workflows in de algemene afdeling

Onderzoekers ontdekten dat het gebruik van Patient SafetyNet met Masimo SET®-pulsoximetrie en bewaking van akoestische Repsiratory Rate (RRa®) de verpleegkundige werkdruk met betrekking tot postoperatieve respiratoire beoordeling met meer dan 60% verminderde

Masimo Patient SafetyNet™ (Graphic: Business Wire)

NEUCHATEL, Zwitserland--()--Masimo (NASDAQ: MASI) maakte vandaag de bevindingen bekend van een studie gepubliceerd in deJournal of PeriAnesthesia Nursing waarin Drs. Mashasi Ishikawa en Atsuhiro Sakamoto van de Nippon Medical School in Tokio evalueerden het nut en de impact van Masimo Patient SafetyNet™ door verpleegkundigen voor en na de implementatie te onderzoeken. De onderzoekers ontdekten dat het gebruik van het systeem voor monitoring op afstand en het klinische meldingssysteem het aantal benodigde fysieke beoordelingen verminderde, resulterend in een vermindering van de verpleegkundige werklast, en ook aanbevolen het gebruik van continue ademhalingsfrequentie en zuurstofverzadiging monitoring (die werd geïmplementeerd als onderdeel van het systeem) na algemene anesthesie voor de veiligheid van de patiënt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Masimo
Evan Lamb
949-396-3376
elamb@masimo.com

Contacts

Masimo
Evan Lamb
949-396-3376
elamb@masimo.com