Qredo haalt $ 11 miljoen aan startfinanciering op om een gedecentraliseerde infrastructuur voor digitaal activabeheer te lanceren om nieuwe kansen binnen DeFi te ontgrendelen

Qredo-netwerk om institutionele klanten in staat te stellen over te dragen, te ruilen en zich te vestigen op een gedecentraliseerd netwerk: toegang tot liquiditeitspools, veilig deelnemen aan nieuwe Decentralized Finance (DeFi) innovaties

Netwerkvalidators om een deel van de netwerkinkomsten te ontvangen, QRDO-governance-tokens

LONDEN--()--Qredo, een gedecentraliseerde infrastructuur en productsuite voor digitaal activabeheer, kondigt een seed-ronde van $ 11 miljoen aan onder leiding van een diverse groep investeerders, waaronder G1, Gumi Cryptos, Maven 11, Spartan Group, 1kxen Kenetic.

"De volgende generatie DeFi-spelers zullen instellingen zijn die actief zoeken naar manieren om de cryptomarkt op een veilige en conforme manier te betreden zonder hun vermogen om te reageren op economische kansen op te offeren", aldus Anthony Foy, CEO van Qredo.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Sandra Rodriguez
Qredo@wachsman.com

Contacts

Media:
Sandra Rodriguez
Qredo@wachsman.com