Kioxia kondigt uitbreiding aan van Yokohama Technology Campus en nieuw onderzoekscentrum om onderzoek en technologische ontwikkeling te versterken en open innovatie te promoten

Artist's impression of Yokohama Technology Campus Technology Development Building (Graphic: Business Wire)

TOKIO--()--Kioxia Corporation, de wereldleider in geheugenoplossingen, kondigde vandaag een investering van 20 miljard yen aan om haar Technology Development Building op haar Yokohama Technology Campus uit te breiden en haar nieuwe Shin-Koyasu Advanced Research Center op te richten. De nieuwe faciliteiten zullen naar verwachting in 2023 operationeel zijn en zullen de onderzoeks- en technologieontwikkeling van Kioxia versterken door de R & D-locaties in de prefectuur Kanagawa samen te brengen om de efficiëntie te verbeteren en door samenwerking een gunstiger werkomgeving voor innovatie te creëren.

Op de Yokohama Technology Campus zal het uitgebreide Technology Development Building bijna de oppervlakte van de huidige faciliteit verdubbelen, waardoor Kioxia zijn productevaluatiemogelijkheden kan uitbreiden, wat op zijn beurt de productkwaliteit zal verhogen. De uitgebreide faciliteit zal ook ruimte bieden aan een groter personeelsbestand om de productontwikkeling in de toekomst te versterken. Het nieuwe gebouw krijgt ook een milieuvriendelijk ontwerp met zeer efficiënte energiebesparende apparatuur.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kota Yamaji
Public Relations
Kioxia Holdings Corporation
81-3-6478-2319
kioxia-hd-pr@kioxia.com

Contacts

Kota Yamaji
Public Relations
Kioxia Holdings Corporation
81-3-6478-2319
kioxia-hd-pr@kioxia.com