A CKE Restaurants megnyitotta 1000. külföldi éttermét

Az új étterem megnyitása kulcsfontosságú mérföldkő a CKE 40 évre visszanyúló történetében

A CKE Restaurants megnyitotta 1000. külföldi éttermét (Photo: Business Wire)

FRANKLIN, Tenn.--()--A Carl’s Jr. és a Hardee’s anyavállalata, a CKE Restaurants Holdings, Inc. bejelentette, hogy Spanyolországban, Madridban megnyitotta 1000. nemzetközi éttermét azzal a céllal, hogy merész, már-már függőséget okozóan ízletes hamburgereket és ízeket kínálhasson éttermei vendégeinek egyre több helyen a világon. Az étterem megnyitása kulcsfontosságú mérföldkő a márka számára abban a folyamatban, mely a cég nemzetközi lábnyomának növelését célozza Európában, az amerikai kontinensen, Ázsiában, a Közel-Keleten, Ausztráliában és a világ más tájain.

A Madridban megnyitott új Carl’s Jr. étterem a cég 23. étterme Spanyolországban. A CKE folyamatosan terjeszkedik az európai piacon, és eközben egyre újabb, innovatív ügyfélélményeket és figyelemre méltó ízekkel teli menüket kínál vendégeinek.

„Nagy büszkeséggel tölt el minket az 1000. nemzetközi éttermünk megnyitása, melynek eredményeként a CKE belépett a vezető globális étteremláncok közé” – nyilatkozta a CKE Restaurants vezérigazgatója, Ned Lyerly. „Vállalatunk egyre dinamikusabban fejlődik, és terveink szerint az elkövetkező öt évben megduplázzuk nemzetközi éttermeink számát. A növekedés felgyorsítása érdekében erőfeszítéseinket olyan kivételes franchise működtetőkkel való partneri viszonyok létesítésére összpontosítjuk, akik osztoznak abban a célunkban, hogy ágazatunkban a leginnovatívabb, legízletesebb ételeket kínáljuk vendégeinknek.”

A CKE folytatja tevékenységének kiterjesztését a világ hat kontinensén, és az ugyanabban az üzletben realizált értékesítés időszaki összehasonló adatai alapján (same-store sales) már majd egy évtizede folyamatosan pozitív eredményeket ér el. Az év első felében a vállalat más fordulópontnak számító eredményeket is elkönyvelhetett, ideértve 300. éttermének megnyitását Mexikóban, a Közel-Keleten végzett üzleti tevékenysége 40 évfordulójának bekövetkeztét vagy az ausztráliai terjeszkedést egy zászlóshajónak számító étterem megnyitásával Sydney-ben, és az idei nyár végén a vállalat új éttermet nyit a Charles de Gaulle repülőtéren is, melynek legfontosabb jellemzői a gyorsaság és a kényelem lesznek: az étteremnek részét fogja képezni egy “Grab & Go” (Markold fel és siess tovább) egység, rendelésfelvevő kioszkok és számos egyéb újítás.

„Az 1000. külföldi étterem jelentős mérföldkő cégünk számára: nagy örömünkre szolgál, hogy nemzetközi terjeszkedésünk részeként egy újabb étteremben kínálhatunk ikonikus kaliforniai ízeket vendégeinknek” – mondta Mike Woida, a CKE International elnöke. „Ez az új Carl’s Jr. étterem Spanyolországban ékes példája a CKE elkötelezettségének az iránt, hogy alkalmazkodjon a fogyasztói igényekhez és új élményeket kínáljon vendégeinek, miközben továbbra is olyan ízek szerepelnek kínálatában, amelyek igen gyorsan kedvencekké válnak.”

A konyhaművészeti innovációt prioritásnak tekintő CKE Restaurants továbbra is újabb és újabb fenséges ízeket vezet be, amelyek még tökéletesebbé teszik a márka ikonikus, széles körben ismert és kedvelt termékeit: a faszénen sütött Angus marhaburgert (Chargrilled Angus Beef Burger) és a ropogós, kézzel panírozott csirkefalatokat (Hand-Breaded Chicken Tenders™). A CKE ugyanakkor az adott régióra jellemző, helyi változatokat is kínál, mint például a Morita Burger Mexikóban, a Poutine Kanadában és egyéb specialitásokat.

A termékekre vonatkozó legfrissebb hírekért és promóciós ajánlatokért kövesse a Carl’s Jr.-t és a Hardee-t a közösségi médiumokban:
Twitter:
@CarlsJr és @Hardees
Instagram: @CarlsJr és @Hardees
Facebook: www.facebook.com/carlsjr és www.facebook.com/hardees

Amit a CKE Restaurants Holdings, Inc.-ről tudni kell…

A CKE Restaurants Holdings, Inc. (a továbbiakban „CKE”) egy magánkézben lévő vállalat, amelynek székhelye Franklinban, Tennessee államban található. A CKE irányítja és működteti a két kedvelt regionális márkát, a Carl’s Jr.-t és a Hardee-t, amelyek olyan innovatív, egyedi, prémiumkategóriás ételekről ismertek, mint a színhúsból készült duplaburger, a Black Angus Thickburger®, a saját készítésű Made from Scratch™ keksz és a kézzel panírozott csirkefalatok (Hand-Breaded Chicken Tenders™.) Az USA-ban és a világ számos országában tevékenykedő Carl’s Jr. Restaurants LLC és Hardee’s Restaurants LLC több mint 3900 franchise alapján vagy a vállalat által működtetett étteremmel rendelkezik az USA 44 államában és 40 országban, illetve USA területen. További információkért a CKE-ről kérjük, látogasson el honlapunkra (www.ckr.com) vagy márkáink weboldalára: www.carlsjr.com és www.hardees.com.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Kapcsolat:
Médiakapcsolatok:
LaFORCE
Julia Engelbrecht
jengelbrecht@laforce.nyc
347-882-1570

Contacts

Kapcsolat:
Médiakapcsolatok:
LaFORCE
Julia Engelbrecht
jengelbrecht@laforce.nyc
347-882-1570