CKE Restaurants otevírá svou 1000. mezinárodní restauraci

Otevření nové restaurace je klíčovým milníkem v 40leté mezinárodní historii CKE

CKE Restaurants Opens 1,000th International Restaurant (Photo: Business Wire)

FRANKLIN, Tenn.--()--CKE Restaurants Holdings, Inc., mateřská společnost značek Carl‘s Jr. a Hardee‘s, oznámila otevření své 1000. mezinárodní restaurace ve španělském Madridu, a pokračuje tak v rozšiřování svých smělých lahodných hamburgerů a chutí do všech koutů světa. Otevření této restaurace představuje pro značku klíčový milník v jejím nadále trvajícím rozšiřování mezinárodní stopy po celé Evropě, Americe, Asii, na Blízkém východě, v Austrálii a dalších zemích.

Otevření nové restaurace Carl‘s Jr. v Madridu znamená otevření 23. restaurace této značky ve Španělsku. CKE nadále expanduje na evropském trhu, přičemž stále přináší nové, inovativní zákaznické zkušenosti a menu plné chutí, které je nemožné nezkusit.

„Otevření 1000. mezinárodní lokace je okamžik hrdosti, který umisťuje CKE na nejvyšší úroveň globálních restauračních řetězců,“ uvedl generální ředitel CKE Restaurants Ned Lyerly. „Náš rozvojový potenciál roste – v příštích pěti letech máme v plánu zdvojnásobit naši mezinárodní přítomnost. Urychlíme růst tím, že se zaměříme na partnerství s výjimečnými franšízovými operátory, kteří sdílejí naši vizi nabízet nejinovativnější a nejchutnější jídlo v našem odvětví!“

CKE pokračuje v rozšiřování své přítomnosti na šesti kontinentech a téměř deset let zaznamenává pozitivní tržbu ve všech svých globálních obchodech. Začátkem tohoto roku dosáhla společnost dalších klíčových mezinárodních milníků, včetně otevření své 300. restaurace v Mexiku; oslavení 40 let podnikání na Blízkém východě; expanze po celé Austrálii a otevření vlajkové restaurace v Sydney a otevření restaurace, ke kterému dojde letos v létě na letišti Charlese de Gaulla, zaměřené na rychlost a pohodlí, čehož má být dosaženo skrze stanici „Grab & Go“, samoobslužné kiosky a další služby.

„1000. mezinárodní restaurace je pro naši společnost významným milníkem a jsme rádi, že můžeme i nadále poskytovat hostům po celém světě kultovní chuť Kalifornie,“ prohlásil Mike Woida, prezident CKE International. „Tato nová pobočka Carl‘s Jr. ve Španělsku je příkladem závazku společnosti CKE přizpůsobit se spotřebitelské krajině a nabídnout nové zážitky při zachování lahodných chutí.“

S kulinářskými inovacemi v popředí bude společnost CKE Restaurants i nadále zavádět příchutě, po kterých se budou sbíhat sliny a které vyzdvihnou na dřevěném uhlí grilované hovězí angus hamburgery jejích značek, křupavé ručně obalované kuřecí kousky Hand-Breaded Chicken Tenders™, její ikonickou řadu produktů, kterou každý zná a miluje. CKE navíc vytvoří místní variace, které budou specifické pro danou oblast: například Morita Burger v Mexiku, Poutine v Kanadě atd.

Sledujte Carl‘s Jr. a Hardee‘s na sociálních médiích pro nejnovější produktové novinky a propagační nabídky.
Twitter: @CarlsJr a @Hardees
Instagram: @CarlsJr a @Hardees
Facebook: www.facebook.com/carlsjr a www.facebook.com/hardees

O společnosti CKE Restaurants Holdings, Inc.

CKE Restaurants Holdings, Inc. („CKE“), soukromá společnost se sídlem ve městě Franklin ve státě Tennessee, provozuje a spravuje Carl‘s Jr. a Hardee’s, dvě milované regionální značky, známé pro unikátní prémiové a inovativní položky v menu, jako jsou 100% Black Angus Thickburgers®, sušenky Made from Scratch™ a Hand-Breaded Chicken Tenders™. Jak s americkou, tak mezinárodní stopou provozují společnosti Carl’s Jr. Restaurants LLC a Hardee’s Restaurants LLC více než 3900 franšízovaných restaurací nebo restaurací provozovaných společnostmi ve 44 státech a 40 zahraničních zemích a amerických územích. Další informace o společnosti CKE naleznete na stránkách www.ckr.com nebo na stránkách jejích značek na www.carlsjr.com a www.hardees.com.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

KONTAKTY:
Mediální kontakt