Semperis brengt bekroonde Hybrid Identity Protection conferentie naar Europa, aankondiging van de hoofdsprekers

Toonaangevende beveiligingsexperts komen samen om het laatste advies over het beheren en beschermen van identiteiten in hybride omgevingen te delen, aldus Microsoft MVP’s Tony Redmond en John Craddock als headline

Virtual HIP Europe vindt plaats op woensdag 30 juni en donderdag 1 juli

LONDEN--()--Semperis, de pionier op het gebied van identiteitsgestuurde cyberweerbaarheid voor ondernemingen, heeft vandaag aangekondigd dat het de inaugurele Hybrid Identity Protection (HIP) Europe Virtual Conference 2021 zal organiseren, die virtueel plaatsvindt op 30 juni en 1 juli 2021. De eerste Europese editie van de bekroonde wereldwijde Hybrid Identity Protection-conferentieserie, HIP Europe, brengt vooraanstaande experts samen die werken op het snijvlak van identiteit en beveiliging om een diepe duik te geven in de nieuwste trends en uitdagingen bij het beheer van hybride en multi-cloudomgevingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Paula Averley
Origin Communications
E. semperis@origincomms.com
T. +44 (0)20 3814 2940

Contacts

Paula Averley
Origin Communications
E. semperis@origincomms.com
T. +44 (0)20 3814 2940