C.H. Robinson neemt Combinex Holding B.V. over om zijn voetafdruk in het Europese wegvervoer uit te breiden

De overname verstevigt de Europese wegvervoeractiviteiten van het bedrijf

AMSTERDAM--()--C.H. Robinson (NASDAQ: CHRW) breidt zijn aanwezigheid in het Europese wegvervoer verder uit met de aankondiging van de overname van Combinex Holding B.V. (Combinex). Combinex is een van de snelst groeiende expediteurs in de Benelux en is gespecialiseerd in transportdiensten voor droge, verse en diepgevroren goederen.

De overname is een geweldige kans voor C.H. Robinson en versterkt onze bestaande voetafdruk in Europa, met name onze aanwezigheid in West-Europa”, zei Jeroen Eijsink, President van Europa voor C.H. Robinson. “Combinex biedt ons ook extra transportmogelijkheden met een gespecialiseerde vloot, waardoor ons bereik op de markt voor korte en middellange afstanden wordt vergroot. Ik ben verheugd om Arie Troost en zijn ervaren team te verwelkomen bij de C.H. Robinson-familie.”

Dit is een opwindende dag voor ons bij Combinex, omdat we ons sterke aanbod en ongelooflijk talent samenbrengen als aanvulling op de diensten, technologie en aanwezigheid van C.H. Robinson in Europa”, zei Arie Troost, oprichter en CEO van Combinex. “Door ons gediversifieerde, loyale klantenbestand, betrouwbaar netwerk van transporteurs en gespecialiseerde vloot en eigen trailers te combineren met de schaal en expertise van C.H. Robinson, kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn.”

Het Europese wegtransportbedrijf van C.H. Robinson omvat alle belangrijke handelsroutes in Europa. De wereldwijde expeditiedivisie biedt wereldwijde lucht-, zee- en douanediensten. Deze aankondiging volgt op twee recente overnames van Europese bedrijven in 2019, waaronder Dema Services, een toonaangevende aanbieder van wegtransport gevestigd in Italië, en Space Cargo, een wereldwijde expeditiegroep in Spanje.

Over C.H. Robinson

C.H. Robinson lost logistieke problemen op voor bedrijven over de hele wereld en in verschillende branches, van eenvoudig tot de meest complexe. Met meer dan $ 21 miljard aan vracht onder beheer en 19 miljoen zendingen per jaar, zijn we een van 's werelds grootste logistieke platformen. Ons wereldwijde dienstenpakket versnelt de handel om de producten en goederen die de wereldeconomie aandrijven op een naadloze manier te leveren. Met de combinatie van ons multimodale transportbeheersysteem en onze expertise gebruiken we ons informatievoordeel om slimmere oplossingen te leveren voor onze meer dan 105.000 klanten en 73.000 vervoerders wereldwijd.

Onze technologie is ontwikkeld door en voor experts in de toeleveringsketen om snellere en zinvollere verbeteringen aan te brengen in de bedrijven van onze klanten. Als verantwoordelijke wereldburger is het bedrijf erg trots op zijn bijdragen aan goede doelen die belangrijk zijn voor ons bedrijf, onze stichting en onze werknemers. Ga voor meer informatie naar www.chrobinson.com

Over Combinex Holding B.V.

Combinex Holding B.V. is in 2006 door Arie Troost opgericht en is een expeditiebedrijf gespecialiseerd in transportdiensten voor droge goederen, en verse en diepvriesproducten in heel Europa, met zowel een volledige vrachtwagenlading als minder dan een vrachtwagenlading voor droge goederen, en een volledige vrachtwagenlading voor verse en bevroren goederen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Marianne Myburgh - Marketingdirecteur
Telefoon: +31 205 170 206
E-mail: Marianne.myburgh@chrobinson.com

Contacts

Marianne Myburgh - Marketingdirecteur
Telefoon: +31 205 170 206
E-mail: Marianne.myburgh@chrobinson.com