Esri en IBM werken samen om klimaatverandering aan te pakken met Call for Code

Esri doet samen met IBM mee aan de Call for Code Global Challenge om het ecosysteem van ontwikkelaars en de open-sourcegemeenschap te ondersteunen in de strijd tegen klimaatverandering

REDLANDS, Californiƫ--()--Esri, de wereldleider op het gebied van locatie-intelligentie, heeft vandaag aangekondigd dat het deelneemt aan de vierde jaarlijkse Call for Code Global Challenge. Call for Code, gecreƫerd door David Clark Cause en gelanceerd in samenwerking met IBM, de mensenrechten van de Verenigde Naties en de Linux Foundation, is ontworpen om een onmiddellijke en blijvende wereldwijde impact te hebben op humanitaire kwesties, met behulp van open source-technologie. In de wedstrijd van dit jaar zullen softwareontwikkelaars en innovators over de hele wereld de klimaatverandering aanpakken met open-source software, waaronder Red Hat OpenShift, IBM Cloud, IBM Watson, IBM Blockchain en gegevens van The Weather Company.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jo Ann Pruchniewski
Public Relations, Esri
Mobile: 301-693-2643
Email: jpruchniewski@esri.com

Contacts

Jo Ann Pruchniewski
Public Relations, Esri
Mobile: 301-693-2643
Email: jpruchniewski@esri.com