Klimaatverandering staat bovenaan de agenda voor institutionele beleggers in 2021

Institutionele beleggers benadrukken het groeiende belang van ESG bij beslissingen over beleggingen en stemmen bij volmacht in een nieuwe Morrow Sodali-enquête

Thank you for your interest in our insight! (Graphic: Business Wire)

LONDEN--()--Toen institutionele beleggers met USD 29 biljoen aan beheerd vermogen werd gevraagd welk probleem hen waarschijnlijk ertoe zou aanzetten om met de raden van bestuur in zee te gaan, stond klimaatverandering bovenaan de agenda.

Dit is een van de belangrijkste bevindingen van de 2021 Institutional Investor Survey van Morrow Sodali, die vandaag is gepubliceerd.

De jaarlijkse wereldwijde enquête onder meer dan 40 institutionele beleggers is bedoeld om erachter te komen wat echt belangrijk voor hen is bij het analyseren van bedrijven, en om hun belangrijkste aandachtsgebieden te benadrukken bij het bepalen hoe ze hun stemrecht kunnen uitoefenen tijdens lopende aandeelhoudersvergaderingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Elena Cargnello
Corporate Director of Marketing
+44 204 5136913
e.cargnello@morrowsodali.com

Contacts

Elena Cargnello
Corporate Director of Marketing
+44 204 5136913
e.cargnello@morrowsodali.com