SentinelOne benoemd tot leider in het 2021 Gartner Magic Quadrant voor eindpuntbeveiliging platformen

Marktvalidatie voor AI-gestuurde technologie en geschaalde marktintroductie voor ondernemingen

MOUNTAIN VIEW, Californië--()--SentinelOne, het autonome cybersecurity platformbedrijf, heeft vandaag aangekondigd dat het door Gartner is gepositioneerd als leider in het 2021 Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms. SentinelOne gelooft dat de plaatsing een bewijs is van het innovatieve Singularity XDR-platform van het bedrijf en de geschaalde go-to-market-uitvoering in recordtijd. Wij geloven dat deze prestatie een ongeëvenaarde product-markt-fit, innovatie en uitstekende klantervaring betekent voor een diverse reeks klantprofielen.

“De moderne samenleving is digitaal en elke plek waar gegevens zich bevinden is kwetsbaar. Door mensen aangedreven producten kunnen het exponentieel groeiende bedreigingslandschap eenvoudigweg niet bijhouden. Onze AI-aangedreven technologie is de geautomatiseerde oplossing voor moderne cyberaanvallen ”, aldus Tomer Weingarten, CEO en medeoprichter van SentinelOne. “We geloven dat de benoeming tot leider in het Gartner Magic Quadrant onze aanpak bevestigt en aansluit bij de markttractie die we ervaren. Ik ben er trots op dat ons team innovatie, schaalgrootte en groei blijft leveren, terwijl we onze klanten beschermen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Maryellen Sartori
fama PR for SentinelOne
P: 617-986-5035
E: S1@famapr.com

Contacts

Maryellen Sartori
fama PR for SentinelOne
P: 617-986-5035
E: S1@famapr.com