Bentley Systems kondigt nieuw Bentley Education-programma aan, studenten worden op weg geholpen bij hun carrière in infrastructuur

Studenten en docenten krijgen toegang tot gratis leerlicenties!

Students can enter the Future Infrastructure Star Challenge 2021 contest for a chance to win global recognition and cash prizes. (Photo: Business Wire)

EXTON, Pa.--()--Bentley Systems, Incorporated, (Nasdaq: BSY), de softwareontwikkelaar voor de infrastructuur, heeft vandaag het Bentley Education-programma aangekondigd. Dit programma stimuleert de ontwikkeling van toekomstige infrastructuurprofessionals voor een carrière op het gebied van engineering, design en architectuur. Het Bentley Education-programma is in eerste instantie beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, Australië, Singapore, Ierland en Litouwen en er zijn plannen om halverwege de zomer uit te breiden naar de Verenigde Staten, Canada, Mexico, Latijns-Amerika en India. Het programma biedt de studenten en docenten gratis leerlicenties en bewezen methodieken voor Bentley-infrastructuurapplicaties aan via de nieuwe Bentley Education-portal. Studenten en docenten van over de hele wereld kunnen zich op de Education-portal registreren en verbinding maken met infrastructuurorganisaties en hulpbronnen om zich voor te bereiden op een carrière in infrastructuurtechniek. Bentley kondigde verder ook nog de Future Infrastructure Star Challenge 2021 aan.

De Bentley Education-portal is dé bron voor een on-demand, probleemloze en leuke ervaring waar studenten hun digitale ontwerpvaardigheden kunnen ontwikkelen en verbeteren. Studenten en docenten hebben toegang tot uitgebreide hulpbronnen, waaronder:

  • inzichten van vooraanstaande AEC-professionals, die delen wat de branche studenten te bieden heeft en naar welke vaardigheden veel vraag is;
  • het laatste nieuws en opkomende trends op het gebied van architectuur, techniek en bouw; en
  • perspectief uit de eerste hand van huidige ingenieursstudenten, mentoren en vrouwen in infrastructuurtechniek.

Het programma biedt complete toegang tot leerlicenties van meer dan 40 van de populairste Bentley applicaties die worden gebruikt door infrastructuurprofessionals van over de hele wereld, waaronder ContextCapture, MicroStation, OpenRoads Designer, STAAD.Pro en SYNCHRO. De portal is toegankelijk via https://education.bentley.com.

Het Bentley Education-programma is open voor studenten en docenten aan gemeenschapsscholen, technische instituten, polytechnische scholen, universiteiten, middelbare scholen en thuisonderwijsstudenten. Het programma is ontworpen om talenten van wereldklasse te creëren die de uitdaging om de kwaliteit van het leven te verbeteren en de wereld positief te veranderen aangaan met behulp van Bentley-infrastructuursoftware, applicaties en bewezen lessen. Het Bentley Education-programma helpt studenten ook bij het ontwikkelen van digitale vaardigheden. Deze vaardigheden zijn van essentieel belang voor een gekwalificeerde talentenpool om de wereldwijde groei van infrastructuur en veerkracht te ondersteunen.

Het Bentley Education-programma maakt gebruik van een op rollen gebaseerde leerbenadering, waarmee toekomstige infrastructuurprofessionals zich kunnen concentreren op specifieke vaardigheden die nodig zijn voor specifieke beroepen. Studenten kunnen verder gaan dan louter productvaardigheid en een uitgebreid begrip ontwikkelen van de vaardigheden die nodig zijn om uit te blinken in verschillende rollen in infrastructuurtechniek.

"Veel landen en instellingen zetten zich in voor infrastructuur- en digitale onderwijsinitiatieven en maken ze tot topprioriteit voor de wereld na de pandemie. We zijn verheugd dat wij dit veelgevraagde en responsieve programma nu kunnen introduceren", aldus Katriona Lord-Levins, Chief Success Officer, Bentley Systems. "We willen studenten inspireren en aanmoedigen om infrastructuurtechniek te ontdekken als mogelijke carrière en we willen deze jonge geesten kennis laten maken met de geweldige hoeveelheden kansen die in het verschiet liggen nu infrastructuur digitaal wordt."

De Bentley Education-portal werkt ook als toegangspoort voor individuele studenten of teams van twee om hun innovatieve concepten in te dienen voor Bentley's Future Infrastructure Star Challenge 2021. Deze wereldwijde wedstrijd staat open voor studenten van gemeenschapsscholen, hogescholen en universiteiten. Studenten die deelnemen aan de uitdaging zullen, op basis van hun ideeën die de kwaliteit van leven verbeteren, werken aan modellering, simulatie en visualisatie om een ontwerpmodel te ontwikkelen. De winnaar van de Future Infrastructure Star Challenge wordt tijdens de Going Digital Awards op de Year in Infrastructure 2021 Conference bekendgemaakt.

De eerste Future Infrastructure Star Challenge is verdeeld in fase 1 (conceptualisering),

en fase 2 (design en visualisering). In fase 1 (conceptualisering) worden studenten uitgenodigd hun ideeën voor een 'groot nieuw infrastructuurproject' in te zenden in een van de volgende categorieën: wegen en spoorwegen, gebouwen en faciliteiten, water en afvalwater, steden en cartografie, en elektriciteitsopwekking. Bij het conceptualiseren van hun idee moeten de studenten zich richten op een milieu-uitdaging die de ontwikkeling van infrastructuur beïnvloedt of erdoor wordt beïnvloed. Daarnaast moeten ze overwegen het Internet of Things toe te passen en de nadruk leggen op de bijdrage van het project aan de gezondheid en het welzijn van de wereld.

De projecten die tot de 20 beste worden beoordeeld in fase 1 (conceptualisering) winnen elk USD 500, en de beste 10 projecten daarvan gaan door naar fase 2 (design en visualisering). Hier kan elke inzending profiteren van allerlei voordelen zoals werken met infrastructuurprofessionals en/of masterclasses met Bentley-experts bijwonen om hun ideeën tot leven te wekken met Bentley-applicaties. Behalve de aankondiging en introductie op de Year in Infrastructure 2021 Conference, ontvangt de winnaar van de Future Infrastructure Star Challenge 2010 ook een geldprijs van USD 5000 en erkenning in het 2021 Infrastructure Yearbook van Bentley.

Vinayak Trivedi, vice-president van Bentley Education, zei: “We willen van de Bentley Education-portal de plek maken waar studenten kunnen leren over en geïnspireerd kunnen raken om van infrastructuurtechniek hun carrièrekeuze te maken. Het doel van het programma is om studenten met een passie voor infrastructuur te helpen een vliegende start te maken voor een bevredigende carrière. T hij Future Infrastructure Star Challenge 2021 biedt een kans voor hen om creatief en innovatief te zijn in het project ontwerpen voor het verbeteren van de kwaliteit van het leven en positief de wereld te veranderen. "

Ga voor meer informatie over het Bentley Education-programma, met onder andere informatie over het registreren als student of onderwijsinstelling, naar https://education.bentley.com.

Videolink: Bentley Education-video

Afbeelding 1: Future Infrastructure Star Challenge 2021

Bijschrift: Studenten kunnen deelnemen aan de Future Infrastructure Star Challenge 2021 en maken dan kans op wereldwijde erkenning en mooie geldprijzen.

Afbeelding 2: Studenten in een groep 1

Bijschrift: Het Bentley Education-programma helpt studenten bij het ontwikkelen van digitale vaardigheden. Deze vaardigheden zijn van essentieel belang voor een gekwalificeerde talentenpool om de wereldwijde groei van infrastructuur en veerkracht te ondersteunen.

Afbeelding 3: Studenten in een groep 2

Bijschrift:Het Bentley Education-programma is ontworpen om talenten van wereldklasse te creëren die de uitdaging om de kwaliteit van het leven te verbeteren en de wereld positief te veranderen aangaan met behulp van Bentley-applicaties.

Afbeelding 4: Bentley Education-logo

Afbeelding 5: Future Infrastructure Star Challenge-logo

##

Over Bentley Systems

Bentley Systems (Nasdaq: BSY) is de softwareontwikkelaar voor de infrastructuur. We bieden innovatieve software om de infrastructuur van de wereld vooruit te helpen en zowel de wereldeconomie als het milieu in stand te houden. Onze toonaangevende softwareoplossingen worden gebruikt door professionals en organisaties van elke omvang voor het ontwerp, de bouw en de exploitatie van wegen en bruggen, spoorwegen en transport, water en afvalwater, openbare werken en nutsvoorzieningen, gebouwen en campussen, en industriële voorzieningen. Ons aanbod omvat op MicroStation gebaseerde toepassingen voor modellering en simulatie, ProjectWise voor projectlevering, AssetWise voor asset- en netwerkprestaties, en het iTwin-platform voor digital twins voor infrastructuur. Bentley Systems heeft meer dan

4,000 collega's in dienst en genereert een jaaromzet van meer dan $ 800 miljoen in 172 landen. www.bentley.com

© 2021 Bentley Systems, Incorporated. Bentley, het Bentley-logo, AssetWise, ContextCapture, iTwin, MicroStation, OpenRoads Designer, ProjectWise, STAAD.Pro en SYNCHRO zijn gedeponeerde of niet-gedeponeerde handelsmerken of servicemerken van Bentley Systems, Incorporated of een van haar directe of indirecte volledige dochterondernemingen. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken van de betreffende eigenaren. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken van de betreffende eigenaren.

Contacts

Christine Byrne
+1203805 0432
Christine.Byrne@bentley.com
Volg ons op Twitter:
@BentleySystems

Contacts

Christine Byrne
+1203805 0432
Christine.Byrne@bentley.com
Volg ons op Twitter:
@BentleySystems