Elevēo erkend in 2021 Gartner Magic Quadrant voor Workforce Engagement Management Rapport

FRANKLIN, Tenn.--()--Elevēo heeft vandaag aangekondigd dat het wereldwijde onderzoeks- en adviesbureau Gartner Elevēo heeft genoemd in zijn Magic Quadrant for Workforce Engagement Management uit 2021.

“Eleveo is voor de 8e keer erkend in dit Gartner Magic Quadrant for Work Engagement Management”, zegt Barry Williams, VP Product en Marketing bij Elevēo. Hij gelooft dat Elevēo uniek is onder de leveranciers van WEM-oplossingen die zijn opgenomen in het magische kwadrant van dit jaar.

“We zijn een private onderneming en hebben ons klantenbestand en productaanbod organisch laten groeien – volledig zonder het voordeel van een fusie of overname. Wij geloven dat deze erkenning een bewijs is van de inspanning en toewijding van onze product- en ontwikkelingsteams, die ons voortdurend pushen om een van de top leveranciers in de WEM ruimte te zijn.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nicole Price
Director of Product Commercialization and Strategy
nicole.price@eleveo.com

Contacts

Nicole Price
Director of Product Commercialization and Strategy
nicole.price@eleveo.com