Bijna 50% van de pandemiekosten zullen dalen door geavanceerde economieën, stelt het rapport van de World Government Summit

  • Wereldeconomie wordt geconfronteerd met een economische klap van 3,8 biljoen dollar, waarvan de helft wordt geabsorbeerd door de rijkste landen
  • Nieuw rapport ‘21 prioriteiten voor regeringen in 2021 ’identificeert vijf gebieden voor herstel na een pandemie

The new WGS report ‘21 Priorities for Governments in 2021’ identifies five critical priorities in post-pandemic recovery (Photo: AETOSWire)

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten--()--Een baanbrekend rapport gelanceerd door de World Government Summit Organization (WGS) waarin 21 cruciale prioriteiten binnen vijf focusgebieden worden belicht, biedt een bron van richting voor regeringen bij het aanpakken van het herstel na COVID-19.

Rijkere economieën zullen bijna de helft van de kosten van de COVID-19-crisis dragen, die in 2021 zou kunnen oplopen tot US $ 3,8 biljoen, aldus het rapport. Dat, zelfs als ontwikkelde economieën hun hele bevolking kunnen vaccineren en opkomende economieën een vaccinatiegraad van 50 procent kunnen bereiken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mahmoud Kandil, +97155126 6801
mkandil@apcoworldwide.com

Contacts

Mahmoud Kandil, +97155126 6801
mkandil@apcoworldwide.com