Xsolla’s gevierde virtuele videogame-evenement, Game Carnival, keert terug van 11 tot 12 mei 2021

Download

Loading media player...

Join Game Carnival for networking, expert speaking sessions, and 1:1 meeting. Register for free today. https://gamecarnivalevent.com/

LOS ANGELES--()--Xsolla, het handelsbedrijf voor videogames dat wordt aangedreven door zijn Transaction Engine en Business Engine om ontwikkelaars en uitgevers te helpen hun games wereldwijd op de markt te brengen, te verkopen, te verbinden en te optimaliseren, organiseert op 11 en 12 mei een opnieuw ontworpen Game Carnival , 2021. Het innovatieve evenement in de virtuele game sector dat in 2020 duizenden bezoekers, 220+ exposanten en 5000+ bijeenkomsten organiseerde, zal een nieuwe meeslepende ervaring, bijgewerkte netwerkfuncties, twee spreekpodia met tientallen experts uit de branche en 1-op- 1 privé vergaderruimtes. Razer, Sega en nog veel meer zullen weggeefacties bieden die een paar gelukkige registranten en bezoekers kunnen winnen in de aanloop naar en tijdens het evenement (https://gamecarnivalevent.com/).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ryh-Ming Poon
Head of Global Communications
r.poon@xsolla.com

Contacts

Ryh-Ming Poon
Head of Global Communications
r.poon@xsolla.com