MATRIXX-software behaalt 5G-prestatiebenchmarks met IBM Cloud for Telecommunications

MATRIXX 5G Converged Charging System (CCS) bereikt nieuwste prestatiemijlpaal, levert 200.000 transacties per seconde (TPS)

FOSTER CITY, Californië--()--MATRIXX Software, een wereldleider in cloud-native 5G-oplossingen voor het genereren van inkomsten, heeft vandaag prestatieresultaten bekendgemaakt van de implementatie van IBM Cloud for Telecommunications. Anticiperend op de dringende behoefte van Communications Service Providers (CSP’s) om geld te verdienen met hun 5G-investeringen, heeft MATRIXX Software’s 5G CCS een prestatiemijlpaal bereikt van 200.000 transacties per seconde (TPS) bij 100 miljoen abonnees die op IBM Cloud for Telecommunications draaien.

Met een gemiddelde end-to-end latency van 7,4 milliseconden voor alle bewerkingen, inclusief netwerkgateways en routing, toont deze prestatiebenchmark aan dat MATRIXX op IBM Cloud CSP’s in staat kan stellen om kritieke netwerkworkloads in de cloud uit te voeren op hetzelfde of betere prestatieniveau als op -premis. MATRIXX leverde met succes naadloze schaalbaarheid voor een efficiënte, flexibele cloud-native oplaadoplossing, die de deur opent voor CSP’s om te experimenteren met nieuwe manieren om geld te verdienen met 5G-workloads.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jennifer Kyriakakis
mediainquiry@matrixx.com

Contacts

Jennifer Kyriakakis
mediainquiry@matrixx.com