Walton kondigt opnieuw een uitkering van CAD$5,3 miljoen aan voor beleggers in McConachie Asset Management Corporation

SCOTTSDALE, Ariz.--()--Walton, een vastgoedinvesterings- en grondactiva-beheermaatschappij met US $ 3,39 miljard onder beheer, is verheugd een uitkering aan investeerders aan te kondigen namens McConachie Asset Management Corporation van CAD $ 5.320.686 die zal worden gedaan op 30 april 2021.

Deze uitkering vertegenwoordigt een deel van de jaarlijkse rentebetaling die verschuldigd is op de geherstructureerde obligaties van de McConachie Asset Management Corporation, evenals een aflossing van de verschuldigde hoofdsom. De uitkering zal pro rata aan alle obligatiehouders worden betaald. De betaling is inclusief rente die is opgebouwd van 1 december 2020 tot 28 februari 2021, voor een totaal van CAD $ 320.686. De totale vooruitbetaling van de hoofdsom op geherstructureerde obligaties is CAD $ 5.000.000.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Tricia Covert
info@walton.com

Contacts

Tricia Covert
info@walton.com