ALPEGA ERKEND IN DE GARTNER OF 2021 MAGIC QUADRANT VOOR TRANSPORT MANAGEMENT SYSTEMEN 2021

Alpega recognized in the 2021 Gartner Magic Quadrant (Photo: Alpega Group)

WENEN--()--Alpega Group, een toonaangevende Europees leverancier van end-to-end transportsoftware, werd als Challenger opgenomen in de Gartner Magic Quadrant for Transportation Management Systems 2021.

Uniek op de Europese markt

Alpega is sterk vertegenwoordigd in Europa en is geschikt voor alle niveaus van transportcomplexiteit. Fabrikanten en retailers in heel Europa maken meer en meer gebruik van digitale oplossingen om inefficiënties in logistieke processen aan te pakken en zichtbaarheid te krijgenen ze doen een beroep op experts op het vlak van technologie, zoals Alpega - om de juiste oplossing voor hun supply chain samen te stellen.

Unieke toegevoegde waarde

Als een modulaire, schaalbare SaaS-oplossing, maakt Alpega TMS een optimalisering van wereldwijde netwerken en synchronisatie van multimodale transportprocessen mogelijk (weg, lucht, zee, binnenvaart, spoor, pakketvervoer). Alpega TMS maakt echte supply chain samenwerking mogelijk - zodat alle betrokken partijen beschikken over de meest recente status van de uitgevoerde zendingen en over krachtige analyses om betere zakelijke beslissingen te nemen. Deze samenwerking zorgt niet alleen voor kostenvermindering, maar verlaagt ook de CO2-uitstoot.

Stiptheid in een wereld die aan het herstellen is na COVID-19

Het Gartner Magic Quadrant voor Transportation Management Systems is een goede bron voor bedrijven die op zoek zijn naar een TMS, omdat het een uitgebreid overzicht geeft van het marktlandschap op basis van strikte en unieke onderzoeksmethodologie en strenge inclusiecriteria. Het Magic Quadrant rapport 2021 komt op een cruciaal moment, nu de transport- en logistieke sector zich probeert te herstellen van de wereldwijde onrust o van 2020 en de supply chain weerbaar wil maken met digitale transportbeheersystemen.

“Nu is het tijd om in actie te komen voor bedrijven die reeds hebben nagedacht over digitale transformatie op het vlak van goederentransport. Onze klanten die het voorbije jaar beschikten over een geïmplementeerde TMS-oplossing waren in staat om flexibel te reageren op de transportuitdagingen als gevolg van de pandemie", aldus Todd DeLaughter, CEO van Alpega Group.

"Wij stellen de erkenning van Gartner enorm op prijs. Voor ons toont is dit het bewijs dat we een uniek aanbod op de markt brengen, vooral in combinatie met de internationale Freight Exchanges die deel uitmaken van Alpega Group. We streven ernaar om marktleider te zijn op het vlak van innovatie binnen deze markt die evolueert in de richting van volledige digitale transformatie, waarbij we onze klanten helpen om kosten te verlagen en hun CO2-voetafdruk te verkleinen door slimmer transportmanagement.”

Gartner, ‘Magic Quadrant for Transportation Management Systems’, Bart De Muynck, Brock Johns, Oscar Sanchez Duran, Carly West, 30 maart 2021

l Gartner Disclaimer

Gartner doet geen aanbevelingen voor leveranciers, producten of diensten die in de onderzoekspublicaties worden genoemd, en adviseert technologiegebruikers niet om alleen leveranciers te kiezen met de hoogste waarderingen of een andere erkenning. De onderzoekspublicaties van Gartner zijn gebaseerd op de meningen van zijn onderzoeksorganisatie en mogen niet als feitelijke verklaringen worden beschouwd. Gartner vrijwaart zich van alle garanties, uitdrukkelijk of impliciet met betrekking tot dit onderzoek, inclusief garanties van verhandelbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Über Alpega

Die Alpega Gruppe ist ein weltweit führendes Logistik-Softwareunternehmen, das modulare Lösungen für jede Transportanforderung und logistische Komplexität anbietet. Durch die Verbindung aus besten Lösungen und Marktkompetenz ist es der Alpega Gruppe gelungen, die branchenweit einzige skalierbare End-to-End-Softwaresuite zu entwickeln.

Alpega TMS versetzt Transportprofis in die Lage, Logistik und Supply-Chain-Prozesse zu managen, und verwandelt globale und lokale Lieferketten in kollaborative Ökosysteme, in denen alle beteiligten Parteien zusammenkommen. Die einzigartig skalierbaren, eigenständigen Best-of-Breed-Lösungen von Alpega TMS stellen sicher, dass Verlader von einem System profitieren, das sich mit ihren Anforderungen weiterentwickelt, und zwar unabhängig von der Komplexität ihrer Logistikprozesse. TenderEasy ist eine erstklassige Lösung für den Frachteinkauf und ermöglicht Transportanbietern die Beschaffung von Luft-, Straßen- und Seetransporten. Die Frachtenbörsen 123cargo, Teleroute und Wtransnet sind führende europäische Marktplätze, auf denen Spot-Lieferungen und freie Lkw-Kapazitäten zusammentreffen.

Mithilfe dieser Plattformen und der darauf vorhandenen Daten sowie unseres Know-hows aus mehr als 30 Jahren Erfahrung im Transportsektor können Unternehmen ihre Lieferkettenplanung und -abwicklung optimieren – bei niedrigeren Kosten und höherer Transparenz. Zusammen schaffen die Lösungen von Alpega einen Mehrwert für Kunden. Die mehr als 80.000 Frachtführer und 200.000 Mitglieder unserer Community sind jeden Tag elektronisch miteinander verbunden, um kritische Transportprozesse erfolgreich abzuwickeln. Alpega ist in 80 Ländern der Welt präsent und beschäftigt 500 Mitarbeiter mit 31 verschiedenen Nationalitäten.

Weitere Informationen unter www.alpegagroup.com

Contacts

Alpega Group
Verónica Rodríguez
Brand Manager
veronica.rodriguez@alpegagroup.com

Contacts

Alpega Group
Verónica Rodríguez
Brand Manager
veronica.rodriguez@alpegagroup.com