XPRIZE en Musk Foundation kondigen richtlijnen en open registratie aan voor $ 100 miljoen XPRIZE koolstofverwijdering

XPRIZE werd gelanceerd op Earth Day 2021 en na een livestream met Elon Musk kondigt XPRIZE plannen aan om klimaatverandering te bestrijden door koolstofverwijderingsoplossingen op gigaton-schaal aan te moedigen

LOS ANGELES--()--XPRIZE, de wereldleider in het ontwerpen en implementeren van innovatieve wedstrijdmodellen om ‘s werelds grootste uitdagingen op te lossen, kondigde vandaag de officiële lancering aan van $ 100 miljoen XPRIZE Carbon Removal met de opening van de teamregistratie en de release van de wedstrijd richtlijnen. De aankondiging komt kort nadat Peter H. Diamandis, oprichter en uitvoerend voorzitter van XPRIZE, en Elon Musk voor een livestream op Twitter gingen zitten om het belang van het stimuleren van oplossingen voor koolstofverwijdering, de klimaatcrisis en de lancering van de grootste aanmoedigingsprijs te bespreken. in geschiedenis. Het gesprek werd gevolgd door een virtuele vraag en antwoord, gepresenteerd door Marcius Extavour, vice-president klimaat en milieu bij XPRIZE, en XPRIZE’s chief impact officer, Zenia Tata.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Caden Kinard, XPRIZE
caden.kinard@xprize.org

Contacts

Caden Kinard, XPRIZE
caden.kinard@xprize.org