Loomis Sayles verwelkomt Susan Sieker als Chief Financial Officer

BOSTON--()--Loomis, Sayles & Company, een dochteronderneming van Natixis Investment Managers, kondigde vandaag aan dat Susan Sieker is toegetreden tot Loomis Sayles als executive vice president en Chief Financial Officer (CFO). Ze treedt ook toe tot de Raad van Bestuur van Loomis Sayles. Susan rapporteert aan Kevin Charleston, voorzitter en chief executive officer van Loomis Sayles, en zal toezicht houden op de financiële organisatie.

Susan werkt bij Loomis Sayles vanuit Cambridge Associates, waar ze als Chief Financial Officer verantwoordelijk was voor financiële planning en analyse, treasury, boekhoudkundige werkzaamheden, financiële verslaglegging, salarisadministratie en belastingen. Voordat ze in 2012 bij Cambridge Associates in dienst trad, bekleedde Susan diverse leidinggevende functies op het gebied van financiën en risico’s bij Brinker International, waaronder vice-president en treasurer, vice-president van de wereldwijde infrastructuur, vice-president van benefits, vice-president van business assurance (enterprise risk management) en als directeur van internal audit. Ze begon haar carrière bij PricewaterhouseCoopers, waar ze zich specialiseerde in financiële dienstverlening en een tweejarige internationale detachering in Brazilië voltooide. Susan behaalde een BBA in accounting aan de Southern Methodist University en heeft haar certificering als registeraccountant (CPA).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Orla O’Brien
(617)478-7480
oobrien@loomissayles.com

Contacts

Orla O’Brien
(617)478-7480
oobrien@loomissayles.com