Teva ontvangt EU-handelsvergunning voor Seffalair® Spiromax® en BroPair® Spiromax® (salmeterolxinafoaat / fluticasonpropionaat)

AMSTERDAM--()--Teva Pharmaceuticals Europe heeft aangekondigd dat het EU-vergunning voor het in de handel brengen heeft ontvangen voor Seffalair Spiromax en het duplicaat BroPair Spiromax (salmeterol xinafoaat / fluticasonpropionaat, 12,75 / 100 en 12,75 / 202 microgram afgegeven doses) als onderhoudsbehandeling voor astma bij volwassenen en adolescenten van 12 jaar en ouder. De eerste lanceringen zijn gepland in Portugal, Zwitserland, Spanje en het VK.

Introductie van Seffalair Spiromax en BroPair Spiromax

De lancering van Seffalair Spiromax en BroPair Spiromax breidt het ademhalingsportfolio van Teva verder uit en biedt professionele zorgverleners een andere mogelijkheid bij de behandeling van mensen met astma. Sinds de lancering van DuoResp® Spiromax® (budesonide / formoterol) is de Spiromax®-inhalator goed ontvangen door professionele zorgverleners en patiënten.1,2

Inhalatietechniek en therapietrouw zijn sleutelfactoren bij het verbeteren van de resultaten voor astmapatiënten, waarvan er naar schatting 28 miljoen zijn in de EU.3,4

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR (Europe)
Fiona Cohen, + 31 6 2008 2545

Contacts

PR (Europe)
Fiona Cohen, + 31 6 2008 2545