Instabase stelt Onur Aksoy van Datadog aan om de uitbreiding naar continentaal Europa te leiden

Aksoy zal de wereldwijde uitbreiding van Instabase versnellen om te voldoen aan de toenemende vraag naar het platform van Instabase.

Onur Aksoy (Photo: Business Wire)

SAN FRANCISCO--()--Instabase, het toonaangevende platform voor het bouwen van moderne bedrijfstoepassingen, kondigt de aanstelling van Onur Aksoy als VP van verkoop aan. Aksoy, een bewezen verkoopleider in Centraal- en Zuid-Europa, zal de uitbreiding van Instabase in de regio's DACH, BeNeLux en Zuid-Europa leiden en zal toezicht houden op alle verkoopinspanningen in die regio's.

Aksoy komt bij ons vanuit Datadog, waar hij diende als regionaal Vice President van Centraal-Europa. Als eerste persoon ter plaatse was Aksoy verantwoordelijk voor het leiden van de uitbreiding van Datadog naar Centraal-Europa en het bijdragen aan de snelgroeiende SaaS-omzet van Datadog. Voordat hij bij Datadog kwam, was Aksoy regionaal directeur van Centraal-Europa bij AppDynamics, waar hij leiding gaf aan de verkoop in Duitsland en de Benelux.

“De diepgaande ervaring van Onur met het leiden van verkoopteams in Centraal- en Zuid-Europa zal onze uitbreiding in de DACH-, Benelux- en Zuid-Europese markten versnellen en stelt ons in staat om te voldoen aan de toenemende wereldwijde vraag naar ons platform”, zei Anant Bhardwaj, oprichter en CEO van Instabase. “We kijken ernaar uit om partnerschappen aan te gaan met meer van 's werelds grootste ondernemingen en extra impact te leveren in nieuwe markten.”

“Ik ben zeer verheugd om bij Instabase te beginnen om de verkoop- en uitbreidingsinspanningen in DACH, Benelux en Zuid-Europa te leiden”, zei Onur Aksoy. “Instabase heeft een ongeëvenaarde kans om fundamenteel te veranderen hoe bedrijven zakelijke applicaties bouwen en gebruiken, en door dit te doen, kan Instabase enorme waarde leveren aan klanten. Onze marktuitbreiding stelt ons in staat om deze waarde te bieden aan klanten in de DACH-, Benelux- en Zuid-Europese markten en meer klanten te helpen hun moeilijkste problemen op te lossen met Instabase.”

OVER INSTABASE

Instabase, Inc. is het toonaangevende platform voor het bouwen en gebruiken van moderne bedrijfstoepassingen, waarmee ondernemingen complexe gegevens kunnen ontsluiten die momenteel in documenten vastzitten. Het hoofdkantoor van Instabase is gevestigd in San Francisco. Klanten van Instabase zijn onder andere drie van de tien grootste banken in de VS en hebben de afgelopen twee jaar een exponentiële groei van meer dan 300% doorgemaakt. Het bedrijf wordt ondersteund door vooraanstaande investeerders, zoals Greylock Partners, NEA, Andreessen Horowitz, Index Ventures, Spark Capital, Tribe Capital, Original Capital, SC Ventures en Glynn Capital. Neem voor meer informatie over Instabase contact met ons op via press@instabase.com​.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties
Sumeet Gajri
Instabase
press@instabase.com

Contacts

Mediarelaties
Sumeet Gajri
Instabase
press@instabase.com