Peter Drucker Society Europe benoemt Sunil Prashara van Project Management Institute tot International Advisory Board

PMI President en CEO Sunil Prashara voegt zich bij het wereldwijde centrum van toonaangevende stemmen in management voor thought leadership, baanbrekend onderzoek en vooruitgang

PHILADELPHIA--()--Project Management Institute (PMI) en de Peter Drucker Society Europe hebben vandaag de lancering aangekondigd van een strategisch partnerschap waarin PMI President en CEO Sunil Prashara zal toetreden tot de Drucker Society International Advisory Board.

De Peter Drucker Society Europe is een non-profitorganisatie die streeft naar een kritische, internationale dialoog tussen managementbeoefenaars, academici en andere belanghebbenden. Hun missie is om het management in alle sectoren van de samenleving een nieuwe stem te geven en zo bij te dragen aan de voortdurende verbetering van de managementpraktijk. Dit partnerschap vormt een aanvulling op de rol van PMI als ‘s werelds toonaangevende vereniging voor projectprofessionals en changemakers.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PMI Contact:
David Summers | mobile:(610) 930-3425
press@pmi.org

Drucker Forum Contact:
www.druckerforum.org/contact/

Contacts

PMI Contact:
David Summers | mobile:(610) 930-3425
press@pmi.org

Drucker Forum Contact:
www.druckerforum.org/contact/