Thales geselecteerd om Frankrijk voor te bereiden op het nieuwe inreis-/ uitreissysteem voor het Schengengebied

  • In 2017 heeft de Europese Unie een nieuwe richtlijn aangenomen voor de uitrol van een biometrisch in- en uitreis registratiesysteem (EES) voor lidstaten om de veiligheid van het Schengengebied te versterken en grensovergangen te moderniseren.
  • In minder dan een minuut kunnen onderdanen van derde landen zich voorregistreren en wordt hun identiteit geverifieerd bij Thales-kiosken op Franse luchthavens, treinstations en havens.
  • De expertise van Thales op het gebied van identiteitsdocumentverificatie en biometrie levert een veilige oplossing en bidet tegelijkertijd een optimale gebruikerservaring.

Download

Loading media player...

PARIJS--()--In 2022 zullen de lidstaten van het Schengengebied een biometrisch in- en uitreissysteem moeten hebben om niet-Europese burgers te registreren die een buitengrens van de EU overschrijden. Thales is door het Franse Ministerie van Binnenlandse Zaken geselecteerd om honderden preregistratiekiosken te bezorgen bij verschillende grensovergangen. Daarom zal Frankrijk worden uitgerust met een ultramoderne biometrische oplossing om haar lucht-, land- en zeegrenzen te stroomlijnen en te beveiligen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Thales, Media Relations
Digital Identity & Security
Vanessa Viala
+33 6 07 34 00 34
vanessa.viala@thalesgroup.com

Contacts

Thales, Media Relations
Digital Identity & Security
Vanessa Viala
+33 6 07 34 00 34
vanessa.viala@thalesgroup.com