CloudBlue versnelt transformatie voor Managed Service Providers door overname van Harmony Business Systems

Open-platform PSA-oplossing die is ontworpen om op services gebaseerde inkomsten te schalen en de operationele complexiteit aanzienlijk te verminderen

IRVINE, Californië--()--CloudBlue, een toonaangevend bedrijf op het gebied van cloud-ecosysteemtechnologie, heeft de acquisitie en integratie van Harmony Business Systems (HBS) voltooid. De uitgebreide software voor automatisering van professionele services (PSA) en inkomstenbeheersoftware is nu een aanvulling op CloudBlue’s dienstenportfolio dat is ontworpen om de overgang van resellers naar een alles-als-een-service-bedrijf te vereenvoudigen en te versnellen.

Als CloudBlue-bedrijf zal het in het VK gevestigde HBS HarmonyPSA onafhankelijk exploiteren om klanten over de hele wereld te bedienen. Meer dan tien jaar geleden gelanceerd en met klanten in 15 landen, biedt het platform ondersteuning in meerdere talen en geniet het een van de hoogste klanttevredenheidscijfers in de branche. Het is speciaal gebouwd om elk type service te beheren door verkoop-, operationele en financiële functies te verenigen. HarmonyPSA combineert CRM, ticketverkoop, storefront, leadgeneratie, ondersteunde verkoop en competentie- en incentiveprogramma’s voor leveranciers in één enkele oplossing als een prijsopgave voor het kas- en boekhoudsysteem. Het is nu voor het eerst beschikbaar op de Britse Ingram Micro Cloud Marketplace.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

David Yang
+1 714-382-3357
david.yang@ingrammicro.com

Contacts

David Yang
+1 714-382-3357
david.yang@ingrammicro.com