World Government Summit kondigt een uitzonderlijke editie aan van Best Minister Award

  • Award erkent buitengewone inspanningen van regeringsleiders om de pandemie het hoofd te bieden

H.E. Mohammad Abdullah Al Gergawi, UAE Minister of Cabinet Affairs and Chairman of World Government Summit Organization (Photo: AETOSWire)

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten--()--De World Government Summit (WGS) kondigde een uitzonderlijke editie aan van de Best Minister Award om prominente leiders van over de hele wereld te erkennen die hebben bijgedragen aan de mensheid en opmerkelijke prestaties hebben geleverd tijdens een uitdagend jaar na het uitbreken van de COVID-19-pandemie.

Mohammad Abdullah Al Gergawi, minister van kabinetszaken van de VAE en voorzitter van de World Government Summit Organization, zei: “Overheden over de hele wereld zijn gedwongen hun prioriteiten en plannen te herschikken om onmiddellijke en tijdige beslissingen te nemen om gelijke tred te houden met de veranderingen en de risico’s te beperken en gevolgen van de pandemie voor hun samenlevingen. Overheden moeten nu wendbaarheid en veerkracht tonen bij de voorbereiding op herstel en toekomstige uitdagingen door innovatie en geavanceerde technologie toe te passen in alle sectoren en prioriteitsgebieden.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mahmoud Kandil, +971551266801
mkandil@apcoworldwide.com

Contacts

Mahmoud Kandil, +971551266801
mkandil@apcoworldwide.com