Fabasoft vermeld in het onafhankelijke rapport 'Now Tech: Content Platforms, Q1 2021'

Korte lijst met leveranciers van contentplatforms gepubliceerd

LINZ, Oostenrijk--()--Fabasoft, een toonaangevende Europese leverancier van cloudoplossingen, werd door Forrester uitgenodigd om deel te nemen aan een onafhankelijk overzicht van 'Content Platforms' ('De nieuwste fase van evolutie in de markt die traditioneel bekend staat als Enterprise Content Management Systems').

Onderzoeks- en adviesbureau Forrester Research Inc. gaf een overzicht van 38 topplatforms voor cloud-content op basis van platformcapaciteiten, verticale focus en omvang.

Een van de belangrijkste aandachtspunten volgens de auteurs van de analyse getiteld 'Now Tech: Content Platforms, Q1 2021' geeft aan dat "... kleine en middelgrote leveranciers mogelijk een beter aanbod van contentdiensten en expertise bieden in specifieke verticale markten." Maar de auteurs van het onderzoek uiten ook de volgende waarschuwende woorden: "Wees op uw hoede voor 'cloudwashing,' wanneer oudere technologieën worden gehost maar als cloud worden gebrandmerkt."

De functionaliteit van Fabasoft Business Process Cloud als een multi-client cloud-contentplatform omvat categorieën die in het onderzoek aan de orde kwamen, zoals 'Collaboratieve content-diensten' en 'Transactionele content-diensten en multi-tenant cloud-contentplatforms.'

Nu downloaden: Now Tech: Content Platforms, Q1 2021

"Wij denken dat het feit dat we in het rapport worden vermeld als een native cloudaanbieder met drie van de vier primaire functionaliteitssegmenten, getuigt van de mogelijkheden en prestaties van de Fabasoft Business Process Cloud," merkt een opgetogen Andreas Dangl, Business Unit Executive Cloud en digitaliseringsexpert bij Fabasoft, op.

“Met zijn procesgestuurde cloudplatform is Fabasoft gespecialiseerd in documentgerichte zakelijke workflows voor productie, financiële dienstverlening, maar ook architectuur, engineering en constructie. Een van onze sterke punten is het efficiënt aanpassen van ‘low-code’ of ‘no-code’ - met andere woorden, het afstemmen van onze producten op de eisen van de klant zonder dat uitgebreide programmering nodig is. Het brede scala aan standaardinterfaces maakt het ook gemakkelijker om verbinding te maken met bestaande IT-systemen,” stelt Dangl.

Forrester Now Tech is een onafhankelijk en objectief overzicht van aanbieders die zich richten op een specifiek IT-oplossingsgebied.

Nu downloaden: Now Tech: Content Platforms, Q1 2021

*Forrester Now Tech: Content Platforms, Q1 2021, Cheryl McKinnon met Daniel Hong, Hailey Colin en Sam Bartlett.

Met behulp van de Fabasoft Business Process Cloud kunnen bedrijven hun bedrijfsprocessen vormgeven en werken met digitale inhoud in organisaties, IT-infrastructuren en landen. De kant-en-klare oplossingen en schaalbare applicaties van Fabasoft Business Process Cloud stellen organisaties in staat om de focus terug te brengen naar hun klanten terwijl deze hun digitale transformatie voortzetten. Bedrijven in de industriële sector waarderen de voordelen van het platform, vooral als het gaat om het afhandelen van grote projecten en het implementeren van processen in documentatie- en productbeheer. Functionaliteiten zoals workflowautomatisering en -modellering, goed gedefinieerde autorisatie- en rolmodellen, transparant versiebeheer, automatische synchronisatie en mobiel gebruik vergemakkelijken de samenwerking en zorgen voor naadloze transparantie.

Over Fabasoft

Fabasoft is een van de toonaangevende softwareproductenbedrijven en clouddienstverleners in Europa voor digitaal documentbeheer en elektronisch document-, proces- en recordbeheer. Al meer dan drie decennia hebben tal van vooraanstaande particuliere ondernemingen en organisaties in de publieke sector hun vertrouwen gesteld in de jarenlange kwaliteit en ervaring van Fabasoft.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Fabasoft
Ulrike Kogler
Tel.: +43/732/606162-0
E-mail: ulrike.kogler@fabasoft.com

Contacts

Fabasoft
Ulrike Kogler
Tel.: +43/732/606162-0
E-mail: ulrike.kogler@fabasoft.com