Ananda Media voegt documentaire "Positive All the Way” toe aan programmering

Positive All the Way van The Foundation for Global Sports Development en Sidewinder Films is beschikbaar via Ananda Media.

LOS ANGELES--()--POSITIVE ALL THE WAY, een prijswinnende documentaire over de Paralympics, is nu internationaal beschikbaar via Ananda Media. De korte documentaire, geproduceerd door The Foundation for Global Sports Development (GSD) en Sidewinder Films, werd gekozen als de “Best Documentary” op het Together! 2020 Disability Film Festival.

Met persoonlijke interviews en pakkende verhalen viert POSITIVE ALL THE WAY de kracht van de adaptieve sport om de menselijke spirit te versterken. De film is een kroniek van de groei van de Paralympics onder leiding van Sir Philip Craven, die van 2001-2017 president was van het Internationaal Paralympisch Comité. Trouw blijvend aan de integriteit van de sport en zijn persoonlijke principes, heeft Sir Philip de sportorganisatie door momenten van crisis geleid, zoals de financiële tekorten en het Russische dopingschandaal in 2016, en tegelijkertijd de Paralympics gepositioneerd als een vooraanstaande sportorganisatie.

"Al sinds ik Steven Ungerleider en David Ulich in 2011 voor het eerst ontmoette, kwam ik er snel achter dat de werkelijke geest van de sport wordt belichaamd in alles wat The Foundation for Global Sports Development en Sidewinder Films ondernemen,” aldus Sir Philip Craven, over wie het in de film gaat. "In mijn werk bij het Internationaal Paralympisch Comité probeerde ik dat principe na te volgen en ook om me zeer goed te houden aan de visie van het IPC, namelijk ’atleten in staat stellen uit te blinken in sport en de wereld te inspireren en enthousiast te maken. ”Hiervan geeft Sidewinder Films een beeld in POSITIVE ALL THE WAY en ik ben erg blij dat ze hebben samengewerkt met Ananda Media, zodat veel meer mensen de werkelijke geest van de sport kunnen ervaren!”

"De paralympische beweging bestrijkt de hele wereld en speelt een opmerkelijke rol bij het bevorderen van inclusie wereldwijd”, aldus David Ulich, regisseur en producer van de film. "We vinden het geweldig om samen te werken met Ananda Media om POSITIVE ALL THE WAY te brengen naar een internationaal publiek dat zich kan aansluiten bij deze beweging.”

Dr. Steven Ungerleider, regisseur en producer van POSITIVE ALL THE WAY, was het daarmee eens. "Sport heeft het vermogen om de wereld te veranderen en we vinden het geweldig om via de film deze verhalen te kunnen vertellen. De samenwerking met Ananda Media past perfect bij ons en het is voor ons een eer dat onze documentaire wordt getoond naast andere meeslepende sportfilms.”

Ananda Media is een in Frankrijk gevestigd distributeur van content op het gebied van avontuurlijke sporten, reizen en een gezonde leefstijl. Veel van deze content, waaronder POSITIVE ALL THE WAY, is op verzoek beschikbaar voor een wereldwijd publiek. Bezoek voor meer informatie http://anandamedia.net.

Over Ananda Media

Ananda Media is een producer en distributeur van actiesporten en avontuurlijke reisprogramma's voor televisie en digitale media. We zijn er trots op om samen te werken met de top van de onafhankelijke filmmakers en tv-kanalen, om te zorgen dat ons contentaanbod zowel ongeëvenaard is als wordt uitgezonden, gestreamd of gedownload voor miljoenen wereldwijd.

Meer info: http://anandamedia.net

Over The Foundation for Global Sports Development en Sidewinder Films

The Foundation for Global Sports Development, opgericht in 1996, kwam tot stand op basis van de wens om de beste onderdelen van de sport te promoten en te beschermen. Aangestuurd door zijn oorspronkelijke missie, levert en ondersteunt de stichting initiatieven die toegankelijke, eerlijke en misbruikvrije sport voor jongeren bevordert. De stichting bereikt deze doelstelling via beurzen, prijzen, voorlichtingsprojecten en het maken van films. In 2015 lanceerde de stichting zijn mediabedrijf, Sidewinder Films, om publiek te inspireren en voor te lichten via films die licht werpen op de opmerkelijke, onvertelde verhalen die de sport van het leven vieren. Bezoek www.globalsportsdevelopment.org en www.sidewinderfilms.org voor meer informatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Brooke Bumgardner
brooke@gsdswf.org
(541) 683-9278

Contacts

Brooke Bumgardner
brooke@gsdswf.org
(541) 683-9278