Esri creëert samen met ERES en K&A een geospatiale oplossing voor onroerend goed

Samenwerking stelt investeerders en regelgevers in staat om marktontwikkelingen te analyseren en in kaart te brengen

REDLANDS, Californië--()--Esri, de wereldleider op het gebied van locatie-informatie, heeft vandaag aangekondigd dat de landontwikkelings- en landmarktdiensten van Emirates Real Estate Solutions (ERES) en Khatib & Alami (K&A) het ArcGIS-systeem van Esri zullen gebruiken om ERES-oplossingen en -diensten voor de internationale landontwikkeling en vastgoedmarkt.

Door de mogelijkheden van Esri voor veldverzameling, ruimtelijke analyse en mapping op te nemen in de ERES-infrastructuur en -oplossingen, kan ERES nu realtime gegevens leveren, zoals waardevolle locaties, verkoopbeoordelingen en huurindexen. Hierdoor kunnen investeerders en toezichthouders een billijke taxatie en onroerendgoedbelasting vaststellen door middel van ingebouwde dashboards en kaarten die een direct beeld geven van de vastgoed ontwikkelingsmarkt vanaf elk apparaat, overal en altijd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jo Ann Pruchniewski
Public Relations, Esri
Mobile: 301-693-2643
Email: jpruchniewski@esri.com

Release Summary

Esri announces geospatial real estate solution with ERES and K&A

Contacts

Jo Ann Pruchniewski
Public Relations, Esri
Mobile: 301-693-2643
Email: jpruchniewski@esri.com