Groothandelsmarkt Faire lanceert in het Verenigd Koninkrijk om de groei van onafhankelijke detailhandelaren te stimuleren

LONDEN--()--Faire, de online groothandelsmarkt met een waarde van $ 2,5 miljard (£ 1,9 miljard), kondigde vandaag zijn uitbreiding naar Europa aan en brengt zijn wereldwijde netwerk van samengestelde merken en krachtige zakelijke tools naar onafhankelijke retailers in het Verenigd Koninkrijk. Het platform wordt gelanceerd in het Verenigd Koninkrijk en Nederland, en andere Europese markten zullen de komende maanden volgen, waardoor Faire’s missie om ondernemers overal ter wereld te versterken, wordt versneld.

Sinds de oprichting in 2017 heeft Faire zich toegelegd op het transformeren van de detailhandel door de tools en technologie te bieden die kleine bedrijven nodig hebben om te gedijen en te concurreren met grote winkelketens, ondanks historische operationele nadelen. Met een groei van 200% jaar op jaar, bedient Faire momenteel meer dan 170.000 onafhankelijke retailers in Noord-Amerika, die meer winkellocaties vertegenwoordigen dan Marks & Spencer, Boots, Aldi, Starbucks en Tesco samen. Bovendien is de merkgemeenschap van Faire uitgegroeid tot meer dan 15.000 merken in meer dan 70 landen, waarbij het Verenigd Koninkrijk de op twee na grootste demografie van merken op het platform vertegenwoordigt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Tara Harandi-Zadeh
07808544490
Tharandi-zadeh@thisisoutcast.com

Contacts

Tara Harandi-Zadeh
07808544490
Tharandi-zadeh@thisisoutcast.com