VALBIOTIS verkrijgt ISO 9001-certificering voor zijn activiteiten in “Ontwerp, ontwikkeling en productiecontrole van oplossingen voor het voorkomen en bestrijden van metabole en cardiovasculaire aandoeningen”

LA ROCHELLE, Frankrijk--()--VALBIOTIS (Parijs: ALVAL) (FR0013254851 – ALVAL/ komt in aanmerking voor de PEA/SME), een Frans onderzoeks- en ontwikkelingsbedrijf dat zich inzet voor wetenschappelijke innovatie voor het voorkomen en bestrijden van stofwisselingsziekten, kondigt aan dat het de ISO 9001-certificering heeft behaald voor zijn Quality Management System (QMS) ingezet op zijn drie locaties.

VALBIOTIS is door AFNOR volledig ISO 9001: 2015 gecertificeerd, met zes sterke punten, voor haar activiteiten in “Ontwerp, ontwikkeling en productiecontrole van oplossingen voor het voorkomen en bestrijden van metabole en cardiovasculaire ziekten”. Certificering wordt toegekend voor een periode van drie jaar, met jaarlijkse herevaluatie.

De ISO 9001: 2015 “Quality Management System” -standaard is internationaal erkend en definieert organisatorische vereisten die gericht zijn op het verbeteren van kwaliteit, prestaties en klanttevredenheid. Dit certificeringsproces garandeert en toont aan alle partners de controle over alle ontdekkingen, preklinisch onderzoek, klinisch onderzoek en productieactiviteiten, evenals het beheer van de productkwaliteit.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

VALBIOTIS / CORPORATE COMMUNICATION
Carole ROCHER / Marc DELAUNAY
+33 5 46 28 62 58
media@valbiotis.com

ACTIFIN / FINANCIAL COMMUNICATION
Stéphane RUIZ
+33 1 56 88 11 14
sruiz@actifin.fr

Contacts

VALBIOTIS / CORPORATE COMMUNICATION
Carole ROCHER / Marc DELAUNAY
+33 5 46 28 62 58
media@valbiotis.com

ACTIFIN / FINANCIAL COMMUNICATION
Stéphane RUIZ
+33 1 56 88 11 14
sruiz@actifin.fr