Andersen Global breidt Caribisch platform uit met advocatenkantoor in St. Barts

SAN FRANCISCO--()--Andersen Global versterkt de dekking van de organisatie in de centrale Caribische regio en breidt uit naar St. Barts met de samenwerkende firma Emmanuel Jacques Almosnino (EJA).

De firma werd in 2005 opgericht door Managing Partner Emmanuel Jacques, een internationale advocaat met meer dan 30 jaar juridische ervaring. Emmanuel studeerde aan de New York University, London School of Economics, HEC Paris, Paris University of Law en de Paris Bar School. Zijn expertise omvat recht, management, financiën, internationale belastingen en internationale betrekkingen.

EJA biedt juridische diensten aan lokale en internationale klanten, waaronder vermogende particulieren, buitenlandse investeerders en bedrijven. Met een kantoor in Gustavia, zijn de specialisaties van het advocatenkantoor onder meer ondernemingsrecht, onroerend goed, procesvoering, zakelijke en commerciële transacties, vermogensbeheer, bedrijfsstructurering, internationale belastingheffing, financieel advies en economische inlichtingen.

“Ons kantoor is trots op de kwaliteitsoplossingen die we bieden en onze langdurige klantrelaties zijn het resultaat van vertrouwen, transparantie en onze toewijding aan rentmeesterschap”, zei Emmanuel. “Door samen te werken met de gelijkgestemde personen bij Andersen Global, kunnen we wereldwijd samenwerken aan complexe zaken en naadloos synergetische, onafhankelijke oplossingen leveren.”

“Emmanuel en zijn team doen alles om de allerbeste oplossingen te bieden en delen onze toewijding om de lat hoog te leggen als het gaat om klantenservice”, zei Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz. “Hun expertise in de markt en tientallen jaren ervaring in de juridische omgeving maken hen algemeen aanvaard als een toonaangevend advocatenkantoor in St. Barts. Dit is een ander belangrijk onderdeel van onze Caribische expansie terwijl we doorgaan met het toevoegen van volledige geografische dekking in de regio.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de aangesloten Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 7.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 260 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700