DC Administration Services kondigt ISDA-vaststellingscomités 2021-aanvraagproces aan

Aanvragen voor lidmaatschap van niet-dealercomités voor 2021

NEW YORK--()--DC Administration Services, Inc. (DCAS) merkt op dat de lijstbeoordelingsdatum voor 2021 voor de vaststellingscommissies op dinsdag 30 maart 2021 valt.

DCAS nodigt daarom alle geïnteresseerde leden van ISDA uit om te solliciteren naar een functie als niet-dealercommissie-lid van de determinatiecommissie voor de betreffende regio.

Partijen die op een dergelijke functie willen solliciteren, dienen op donderdag 18 maart 2021 om 17.00 uur (tijd in New York) een uitgevoerde Deelnemingsbrief van de Non-dealercommissie zorgvuldig door te nemen en in te dienen.

Voor meer informatie over het proces en om het formulier van de deelnemingsbrief van het non-dealercomité te downloaden, gaat u naar https://www.cdsdeterminationcommittees.org/about-dc-committees/constitution-of-the-determinations-committees/.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mark Ferraris
(US) 516.503.9007

Contacts

Mark Ferraris
(US) 516.503.9007