Nieuwe studie evalueert het vermogen van Masimo EMMA® capnografie om de ademhalingsstatus van kinderen met tracheostomie te beoordelen

Masimo EMMA® Capnograph (Photo: Business Wire)

NEUCHATEL, Zwitserland--()--Masimo (NASDAQ: MASI) heeft vandaag de bevindingen bekendgemaakt van een observationele, retrospectieve studie gepubliceerd in Pediatrics International. In de studie vonden onderzoekers van het Osaka Women’s en Children’s Hospital in Japan de Masimo EMMA® Portable Capnograph “nuttig voor de beoordeling van de ademhalingsaandoening bij kinderen met tracheostomie”. EMMA® biedt naadloze reguliere capnografie voor patiënten van alle leeftijden in een compacte, gemakkelijk draagbaar apparaat. Het apparaat vereist geen routinekalibratie en een minimale opwarmtijd, met nauwkeurige metingen van de end-tidal kooldioxide (EtCO2) en ademhalingsfrequentie en continue EtCO2 golfvormen die binnen 15 seconden worden weergegeven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Masimo
Evan Lamb
949-396-3376
elamb@masimo.com

Contacts

Masimo
Evan Lamb
949-396-3376
elamb@masimo.com