Arthur D. Little kondigt promotie aan van zeven nieuwe partners terwijl het adviesbureau zijn wereldwijde expansie voortzet

Arthur D. Little bereikt mijlpaal van meer dan100 Partners

Arthur D. Little has reached the 100+ partners milestones, with the promotion of seven partners. (Photo: Business Wire)

LONDEN--()--Arthur D. Little (ADL) kondigde vandaag de promotie aan van zeven van zijn consultants tot de rang van Partner, als erkenning voor de expertise en diepgaande ervaring die elk van hen aan het bedrijf bijdraagt. Deze benoemingen vormen een belangrijke mijlpaal voor ADL, waarbij er zich binnen het bedrijf nu meer dan 100 partners in het wereldwijde team bevinden. In de afgelopen vijf jaar is ADL in omvang verdubbeld door een dynamisch groeipad te volgen, en een van de belangrijkste principes van het aanhoudende succes is de ontwikkeling en promotie van zijn interne talent.

Volgende zijn de laatste benoemingen tot Partner::

  • Matteo Ainardi, Partner, Automotive and Manufacturing (AMG) and Strategy & Organization (S&O) Practices. Matteo kwam in 2016 bij ADL en leidt momenteel het wereldwijde Aerospace & Defense Center of Competence. Zijn belangrijkste focus ligt op het ondersteunen van klanten in het A & D-ecosysteem, waarbij hij zich richt op strategiedefinitie, organisatorisch herontwerp en innovatiemanagement
  • Lokesh Dadhich, Partner, Telecommunication, Information, Media & Electronics (TIME) and Operations Management (OM) Practices. Lokesh kwam in 2007 bij ADL en is gevestigd in het kantoor in Dubai. Zijn belangrijkste expertisegebieden zijn digitale strategie, klantervaring en het optimaliseren van operationele slagkracht . Hij adviseert klanten in de TIME-industrie en daarbuiten over strategie, operaties en transformatieve uitdagingen.
  • Naoya Furuta, Partner, Operations Management (OM) Practice. Naoya kwam in 2016 als manager bij het ADL-kantoor in Tokio en heeft ervaring in meerdere industrieën, met een bijzondere focus op productie en constructie. Zijn belangrijkste expertisegebieden omvatten bedrijfsbrede strategische planning, bedrijfsbeheer, bedrijfshervormingen, M&A advies en PMI.
  • Trung Ghi, Partner, Energy & Utilities (ENUT) Practice. Met meer dan 20 jaar ervaring in de olie- en gasindustrie leidt Trung momenteel ADL's ENUT-praktijk in Zuidoost-Azië en was hij verantwoordelijk voor het afsluiten van een aantal key accounts. Hij is een drijvende kracht achter het positioneren van ADL als een go-to managementadviesbureau binnen de energiesector van Zuid Oost Azië.
  • Max Scherr, Partner, Strategy & Organization (S&O) Practice. Met meer dan 20 jaar ervaring in strategieadvies als senior executive kwam Max in 2018 bij ADL en leidt hij de S & O-praktijk van het bedrijf vanuit het kantoor in Wenen. Zijn specialisaties zijn onder meer digitale transformatie, informatiebeveiliging, groei en bedrijfsstrategie.
  • Ben Thuriaux-Alemán, Partner, Energy & Utilities (ENUT) and Technology & Innovation Management (TIM) Practices. Met meer dan 20 jaar advieservaring heeft Ben een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van de TIM-praktijk van ADL en leidt hij momenteel de Global Innovation Excellence Benchmarking diagnostic van het bedrijf. Zijn bijzondere focus ligt op het afstemmen van innovatie op de bedrijfsstrategie en het werken aan nationale innovatie initiatieven.
  • Marten Zieris, Partner, Strategy & Organization (S&O) Practice. Marten trad in 2010 in dienst bij ADL en is werkzaam in het kantoor in Frankfurt. Hij is verantwoordelijk voor het competentiecentrum "Organisatie & Transformatie" in Centraal Europa en ondersteunt internationale klanten bij grootschalige transformaties van begin tot eind, "van conceptontwikkeling tot implementatie". Marten is ook specialist in strategie voor bedrijven in consumentenproducten.

Ignacio García Alves, Voorzitter en Chief Executive Officer van Arthur D. Little: "Ik wil deze nieuwe Partners feliciteren - en ze verwelkomen als de eerste leden van ADL's‘ Generation 100 ’! Elke promotie is rijkelijk verdiend en een erkenning van de essentiële bijdrage die elke partner levert aan ons bedrijf. Bij ADL streven we ernaar consultants in dienst te nemen en te ontwikkelen die zowel ondernemers als teamspelers zijn, en we streven ernaar om consultancy op het hoogste niveau te leveren - als zodanig is het hebben van meer dan 100 partners binnen ADL echt een gedenkwaardige prestatie."

Contacts

Voor verdere informatie:
Sue Glanville/Cate Bonthuys
Catalyst Comms
+44 7715 817589
info@catalystcomms.co.uk

Contacts

Voor verdere informatie:
Sue Glanville/Cate Bonthuys
Catalyst Comms
+44 7715 817589
info@catalystcomms.co.uk