Marktonderzoek door TSUNO Group onthult dat de markt voor ‘rijstzemelenolie’ in Japan zich uitbreidt onder COVID-19 pandemie

In Japan groeide de markt voor “Rice Bran Oil” met 42% in vergelijking met het voorgaande jaar. Het marktonderzoek rapporteert over de verkoopcijfers van eetbare plantaardige oliën bij grootwinkelbedrijven in Japan. Toename van thuiskoken en gezondheidsbewustzijn neemt toe als gevolg van de COVID-19-pandemie.

TSUNO brand rice bran oils sized from 180g to 1500g. Full nutrients from rice bran are contained. Rice Bran Oil has strong anti oxidant effect and its healthy and goes well with any kind of dishes from dressing to deep fries. (Photo: Business Wire)

WAKAYAMA, Japan--()--TSUNO Group (HQ: Wakayama, Japan https://www.tsuno.co.jp) onderzoekt de verkoopcijfers van eetbare plantaardige oliën en rijstzemelenolie in Japan. (Gegevens van The Nikkei 64 grote winkelketens en 461 winkels in Japan van maart tot mei resultaat op basis van de totale omzet).

Als gevolg hiervan is de markt van rijstzemelenolie voor huishoudelijk gebruik met 42% gegroeid ten opzichte van het voorgaande jaar.

Terwijl de verkoop van plantaardige olie met 11% steeg ten opzichte van vorig jaar, groeide de verkoop van rijstzemelenolie en sesamolie met 42% tijdens een noodtoestand in Japan.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mai Sakaue
TSUNO Group Co., Ltd.
+81-80-4245-7991
pr@tsuno.co.jp

Contacts

Mai Sakaue
TSUNO Group Co., Ltd.
+81-80-4245-7991
pr@tsuno.co.jp