Lenovo wordt hoofdsponsor van Red Bull Illume Image Quest 2021

Fotografen delen vanaf 1 maart hun creatieve passies met de wereld

  • Tweejarig partnerschap van kracht voor de wedstrijd 2021 en loopt door tot 2022 voor een wereldwijde tour.
  • Maakt avontuur- en actiesportfotografen, makers en outdooravonturiers vertrouwd met de submerken van Lenovo consumenten-pc’s en slimme apparaten.
  • Kondigt ‘Best of Instagram’ van Lenovo aan als de belangrijkste categorie van een nieuw programma.

Austrian photographer Philip Platzer gets the perfect in-air shot of Red Bull Skydive teammate, Marco Fürst, participating in The Megaswing Project. (Photo: Philip Platzer/ Red Bull Illume)

MORRISVILLE, N.C.--()--Red Bull Illume®, ‘s werelds grootste wedstrijd voor avontuurlijke en actiesportbeelden, keert terug in 2021 met de wereldwijde technologieleider Lenovo™ als exclusieve computersponsor. Als showcase voor het beste van avontuurlijke en actiesportbeelden, wordt verwacht dat de competitie opnieuw tienduizenden inzendingen van over de hele wereld zal ontvangen, waaronder enkele van de meest creatieve en extreme beelden die ooit zijn gemaakt. Als onderdeel van dit tweejarige partnerschap zal Lenovo betrokken zijn door middel van merk-, productplaatsing en logo-opname voor zowel online als persoonlijke inhoud, prijzen voor finalisten en winnaars, evenals promotionele toegang tot de ongelooflijke wedstrijdafbeeldingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Wendy Fung
wfung@zenogroup.com

Contacts

Wendy Fung
wfung@zenogroup.com