A Jellyfish 5 vállalatot vásárol fel, új digitális funkciókkal segítve globális terjeszkedését

A Jellyfish növeli globális lábnyomát új e-kereskedelmi, tartalomkészítési, kreatív és lokalizációs termékeknek az adatkezelési és analitikai területeken való bevezetése révén

Rob Pierre, a Jellyfish vezérigazgatója (Fénykép: Business Wire)

LONDON--()--A világ vezető márkáinak (mint például a Samsung, az Uber, a Nestle, a Deckers, a Spotify és az eBay) digitális marketing partnere, a Jellyfish ma bejelentette, hogy 5 vállalatot vásárol fel, melyek mindegyike jól ismert vezetője a digitális térnek. A Jellyfish gyors bővülésének alapját a tradicionális ügynöki szektorban megfigyelhető konszolidációs folyamatok és kihívások képezik, mivel a cég egyik fő erőssége a vállalatok támogatása a digitális átalakulásukhoz vezető úton felmerülő feladatok megoldásában. A Jellyfish mostani bővítése a 2019-ben a Fimalac Csoport jelentős befektetésének köszönhetően elindított akvizíciós program folytatása. A Jellyfish olyan újfajta digitális vállalkozás, amely az ügynöki szolgáltatásokat tanácsadással, képzéssel és a legmodernebb technológiákkal egészíti ki annak érdekében, hogy ügyfelei számára a lehető legjobb kimenetet biztosíthassa. A 2005-ben alapított cég ma már tagja a globálisan irányított Google Marketing Platform partnerek exkluzív csoportjának, és az elmúlt nyolc év mindegyikében évente átlagosan 45%-os növekedést ért el.

Az eMarketer legfrissebb előrejelzései szerint a médiareklámokra fordított összes kiadás 2021-ben várhatóan túllépi a 600 milliárd USA dollárt, ezért ahhoz, hogy versenyképesek maradjanak és növeljék hatékonyságukat a médiumokban, a vállalatoknak a mai, meglehetősen telített digitális környezetben zökkenőmentesen, releváns információkat közvetítve kell kommunikálniuk az összes csatornán és érintkezési ponton. A digitális átalakulás globális pandémia kiváltotta felgyorsulása nyomán megnőtt a márkák igénye olyan partnerek iránt, akik segíteni tudják őket a folyamatos növekedéssel és a fenntarthatósággal kapcsolatos kihívások leküzdésében.

„Küldetésünknek tekintjük annak biztosítását, hogy ügyfeleinknek rendelkezésére álljon a teljes digitális átalakuláshoz szükséges minden erőforrás, és olyan eredményeket érjenek el, amelyek minden várakozásukat felülmúlják. Egy olyan évet követően, amely példa nélkül álló zavarokat és átalakulást hozott a digitális marketing terén is, a Jellyfish továbbra is világszerte növekszik: új piacokra lépünk be (például Ausztrália és Mexikó), felfuttatjuk tevékenységünket Franciaországban, Brazíliában és az USA-ban, a világ minden táján új termékekkel bővítjük portfóliónkat és új, tehetséges alkalmazottakkal erősítjük csapatainkat a tartalomkészítésre és lokalizálásra, az e-kereskedelemre, a kreatív megoldásokra és az adatoptimalizálásra összpontosítva erőfeszítéseinket” – nyilatkozta Rob Pierre, a Jellyfish vezérigazgatója, majd hozzátette: „Ezek a felvásárlások kulcsfontosságú szerepet játszanak a piaci kiválóság elérésében és a növekedés támogatásában, és mi hiszünk abban, hogy nincs olyan dolog, ami lehetetlen vagy elérhetetlen lenne ügyfeleink számára.”

„Ezeknek az akvizícióknak köszönhetően jelentős mértékben bővül szolgáltatási portfóliónk csakúgy, mint szakmai ismereteink, földrajzi lábnyomunk és a különféle kontinenseken és régiókban kínált termékeink köre” – fejtette ki Chris Lee, a Jellyfish operatív vezetője.

Elmélyülő szakértelem, újabb technológiák:

Seelk

Az Amazon Marketplace szoftver és tanácsadó cége

Splash

Kreatív technológiák és szolgáltatások globális lokalizációval

Quill

Globális teljesítménymarketing-tartalom e-kereskedelemhez

Webedia Brand Services

Gamifikációs, tartalom-, adat- és technológiai szolgálatatások és vállalati adatstratégiák

Növekvő globális lábnyom:

Data Runs Deep - Ausztrália

Tanácsadás, végrehajtás és képzés adatkezelési megoldásokhoz

A Jellyfish által felvásárolt vállalatokra vonatkozó további információkért kérjük, kattintson ide.

A cég globális lábnyomát növelő egyéb, közelmúltbeli akvizíciók:

Reamp - Brazília

Programmatic marketing, marketingautomatizáció és digitáliskampány-teljesítmény (Felvásárlás időpontja: 2020 második féléve)

San Pancho – Mexikó és Kolumbia

A teljes értékesítési/marketing tölcsérre (ún. „full-funnel”) kiterjedő digitálismarketing- és analitikai szakértelem (Felvásárlás időpontja: 2020 második féléve)

Amit a Jellyfish-ről tudni kell…

A Fimalac Csoporthoz tartozó Jellyfish globális partnerként támogatja a világ vezető márkáit, köztük például a Samsungot, az Ubert, a Nestle-t, a Deckers-t, a Spotify-t és az eBay-t a digitális marketing területén, illetve a digitális átalakulással járó feladatok megoldásában. A Jellyfish olyan újfajta digitális vállalkozás, amely az ügynöki szolgáltatásokat tanácsadással, képzéssel és a legmodernebb technológiákkal egészíti ki annak érdekében, hogy ügyfelei számára a lehető legjobb kimenetet biztosíthassa. A szerte a világon megtalálható 40 irodájában több mint 2000 alkalmazottat foglalkoztató és várhatóan hamarosan tovább bővülő Jellyfish célja az, hogy a világ minden táján az első jelöltje legyen minden olyan márkának, amely digitális feladatainak megoldásához globális együttműködő partnert keres. A 2005-ben alapított Jellyfish ma már tagja a globálisan irányított Google Marketing Platform partnerek exkluzív csoportjának. Az elmúlt nyolc év mindegyikében évente átlagosan 45%-os növekedést elérő Jellyfish büszke arra, hogy a globális digitális gazdaság egyik élvonalbeli szereplője.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Sajtókapcsolatok:
Julia Angelen Joy, Media Frenzy Global
julia@mediafrenzyglobal.com
208.996.9844

 

Contacts

Sajtókapcsolatok:
Julia Angelen Joy, Media Frenzy Global
julia@mediafrenzyglobal.com
208.996.9844