Ethisphere kondigt de meest ethische bedrijven ter wereld van 2021 aan

135 Honoree-bedrijven worden erkend voor hun niet-aflatende inzet voor zakelijke integriteit. Op waarden gebaseerd leiderschap leidt tot financiële outperformance.

Ethisphere’s 2021 Ethics Index, the collection of publicly-traded companies recognized as recipients of this year’s World’s Most Ethical Companies designation, outperformed a comparable index of large cap companies by 7.1 percentage points over the past five calendar years. (Graphic: Business Wire)

NEW YORK--()--Ethisphere, een wereldleider in het definiëren en bevorderen van de normen van ethische bedrijfspraktijken, heeft vandaag de 135 onderscheidingen aangekondigd die 22 landen en 47 sectoren vertegenwoordigen die in de felbegeerde titel van World’s Most Ethical Companies® 2021 hebben verdiend. Dit is de 15e jaarlijkse erkenning van bedrijven die blijk hebben gegeven van hun toewijding aan ethische bedrijfspraktijken door middel van programma’s die een positieve invloed hebben op werknemers, gemeenschappen en bredere belanghebbenden, en die bijdragen aan duurzame en winstgevende bedrijfsprestaties op de lange termijn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Clea Nabozny
clea.nabozny@ethisphere.com
+1 (480) 397-2658

Contacts

Clea Nabozny
clea.nabozny@ethisphere.com
+1 (480) 397-2658