Unitas Global lanceert het eerste speciaal gebouwde netwerk om cloudtoegang van rand tot overal te bieden

Unitas Reach™ is het eerste netwerk in de branche dat is gebouwd voor alomtegenwoordige multi-cloudtoegang; het verbinden van cloudproviders, 900 carrier-neutrale datacenters, SaaS-applicaties en edge access-netwerken die meer dan 30 miljoen locaties bereiken om een ​​multi-service wereldwijde interconnectie-fabric te vormen.

Unitas Reach(TM) - a global ubiquitous edge to cloud access network available from 900 carrier neutral data centers and 30 million enterprise locations in over 85 countries. (Graphic: Business Wire)

CHICAGO--()--Unitas Global kondigt de beschikbaarheid aan van Unitas Reach™, het eerste wereldwijde software gedefinieerde netwerk (SDN) dat geautomatiseerde alomtegenwoordige edge-toegang tot elke cloudlocatie biedt. Bedrijven merken dat de huidige netwerken een knelpunt vormen voor de acceptatie van nieuwe technologieën en mogelijkheden – deze problemen zijn tot nu toe niet opgelost. Unitas Reach™ is het eerste speciaal gebouwde netwerk in de branche dat cloudproviders, carrier-neutrale datacenters, SaaS-applicaties en edge access-netwerken met elkaar verbindt om een ​​multi-service wereldwijde verbindingsstructuur te vormen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contacts for Unitas Global:
iMiller Public Relations
Ilissa Miller
Tel: +1.866.307.2510
Email: Unitasglobal@imillerpr.com

Contacts

Media Contacts for Unitas Global:
iMiller Public Relations
Ilissa Miller
Tel: +1.866.307.2510
Email: Unitasglobal@imillerpr.com