Exclusive Networks breidt X-OD-bereik uit naar 9 Europese markten om een compleet Fortinet Security Fabric-portfolio op abonnementsbasis te introduceren

Het X-OD-platform (Exclusive Networks on Demand) maakt op unieke wijze het gebruik van elke Fortinet-oplossing op een abonnementsmodel mogelijk; vergroot de toegang tot Duitse, Spaanse, Belgische, Finse, Oostenrijkse en Ierse partners

PARIJS--()--Exclusive Networks heeft vandaag de nieuwste evolutie van zijn X-OD-platform onthuld met uitbreiding naar Duitsland, Spanje, België, Finland, Oostenrijk en Ierland. Dit valt samen met de introductie van Fortinet in het X-OD portfolio-aanbod, met de end-to-end beschikbaarheid van alle Fortinet-oplossingen via de Fortinet Security Fabric op abonnementsbasis - een uniek kanaalpropositie in wereldwijde distributie.

X-OD is nu beschikbaar voor partners in 9 Europese markten (Frankrijk, het VK en Nederland al gelanceerd) met agressieve plannen om later dit jaar uit te breiden naar alle wereldwijde regio's. Exclusive Networks laat zijn abonnementsinkomsten 5x sneller groeien dan de traditionele op capex gebaseerde verkopen, waarbij X-OD een belangrijke motor is in de versnelling van de marktevolutie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jemma Lowman
exclusivegroup@wearecohesive.com
01291626200

Contacts

Jemma Lowman
exclusivegroup@wearecohesive.com
01291626200