Sky Labs CART-I uitgenodigd voor een klinische studie van professor Betts aan de universiteit van Oxford

- Een smart-alert-onderzoek om antistollingsbehandeling te begeleiden bij patiënten met atriumfibrilleren

Het eerste ringvormige hartbewakingsapparaat ter wereld, CART-I, ontwikkeld door Sky Labs. De CART (Cardio Tracker) - I, een ringvormig medisch hulpmiddel, bewaakt hartsignalen en detecteert ziekten met behulp van optische sensoren. De fotoplethysmografie (PPG)-sensor in de ring bewaakt de bloedbaan in de vinger en meet continu de onregelmatige pulsgolven van atriale fibrillatie. Elektrocardiogram (ECG) kan ook worden gemeten door eenvoudig de vingers op het metalen deel van de ring te plaatsen. Sky Labs leverde zijn CART-I voor klinisch onderzoek van professor Timothy Betts aan de Oxford University. Professor Betts is van plan een klinische studie uit te voeren met Sky Labs CART-I om symptomen van atriumfibrilleren op te sporen en de patiënten te waarschuwen om indien nodig anticoagulantia te in te nemen. (Foto: Business Wire)

SEONGNAM, Zuid-Korea--()--Sky Labs, een start-up in de gezondheidszorg, kondigde aan dat CART-I, het ringvormige hartbewakingsapparaat, was verstrekt aan Timothy Betts, hoogleraar geneeskunde aan de universiteit van Oxford, voor zijn klinisch onderzoek.

Professor Timothy Betts is cardioloog en aritmiespecialist. Hij is een sleutelfiguur voor klinisch onderzoek naar hartritmemanagement en universitair hoofddocent cardiovasculaire geneeskunde aan de Universiteit van Oxford. Hij is ook lid van het Oxford Biomedical Research Centre en de Britse vertegenwoordiger in het EHRA National Cardiac Societies Committee.

Patiënten met boezemfibrilleren worden geadviseerd om anticoagulantia te gebruiken om het risico op een beroerte te voorkomen. Het is echter niet eenvoudig om de symptomen te identificeren. Professor Betts is van plan een klinische studie uit te voeren met Sky Labs CART-I, Medtronic Reveal LINQ II en Apple Watch om atriale fibrillatiesymptomen op te sporen en de patiënten te waarschuwen om anticoagulantia in te nemen wanneer dat nodig is.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For Sky Labs
Meet the sun
Shinhwa Park
+82.2.739.4931
sh.park@meetthesun.co.kr

Contacts

For Sky Labs
Meet the sun
Shinhwa Park
+82.2.739.4931
sh.park@meetthesun.co.kr