Laipac Technology werkt samen met twee bedrijven uit de VAE om ‘s werelds eerste snelle AI-antigeentestsysteem te lanceren

LooK SPOT App (Photo: AETOSWire)

ABU DHABI, Verenigde Arabische Emiraten--()--Laipac Technology Inc., uit Ontario, Canada, een bekroonde leider in de ontwikkeling van IoMT (Internet of Medical Things), is verheugd hun samenwerking aan te kondigen met de VAE-bedrijven YAS Pharmaceuticals LLC en Pure Health LLC, gebruikmakend van de kracht van ‘s werelds eerste snel Covid-19-antigeentestsysteem met behulp van kunstmatige intelligentie.

De LooK SPOT-oplossing is een intelligente en innovatieve manier om technologieën in te zetten om de gezondheid van mensen in de hele regio beter te beschermen. Het hebben van een snelle en nauwkeurige COVID-19-diagnose kan de overdracht onderbreken, het klinisch beheer ondersteunen en helpen bij de juiste toewijzing van middelen voor isolatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Vernon Saldanha
+971 52 288 0850
vernon@procre8.biz

Contacts

Vernon Saldanha
+971 52 288 0850
vernon@procre8.biz