Vienna Insurance Group digitālais jaunuzņēmums Beesafe globālās pandēmijas apstākļos spējis ieviest Guidewire platformu četros mēnešos

Polijas apdrošināšanas zīmols piedāvā 21. gadsimta biznesa modeli, modernāko IT arhitektūru un unikālus klientu piedāvājumus

VARZAVS un LONDONA--()--Vienna Insurance Group (VIG) Polijas struktūrvienības digitālais zīmols Beesafe un platforma Guidewire Software Inc., kuru apdrošinātāji izmanto efektīvākai klientu piesaistei, inovācijām un izaugsmei, šodien paziņojuši, ka Beesafe ieviesis Guidewire platformu, lai stiprinātu savus uzņēmējdarbības procesus un attīstītu savu digitālo apdrošināšanas modeli. Guidewire PartnerConnect konsultatīvais partneris Sollers Consulting atbalstījis šo īstenošanas programmu.

Austrijas, un Centrālās un Austrumeiropas vadošā apdrošināšanas grupa VIG izveidojusi digitālo jaunuzņēmumu Beesafe, lai piedāvātu dinamisku izplatīšanas uzņēmumu ar unikāliem klientu piedāvājumiem un potenciālu izvērst darbību citās VIG darbības valstīs. Beesafe ieviesusi Guidewire platformu polišu pārvaldībai, risku izvērtēšanai, prasību iesniegšanai, rēķinu sastādīšanai un reitingu pārvaldībai. Uzņēmums arī ieviesis Guidewire daudzkanālu digitālo pieredzi polišu turētājiem, klientu apkalpošanas pārstāvjiem un tirgotājiem. Beesafe šobrīd ievieš šo piedāvājumu arī personisko transportlīdzekļu apdrošināšanai.

Beesafe ir izteikti digitāls uzņēmums ar stipru apdrošināšanas tehnoloģiju identitāti. Tas Centrālajā un Austrumeiropā ir unikāls gadījums. Tajā pat laikā VIG, kuras sastāvā atrodamies, sniedz mums apjomīgas apdrošināšanas pilnvaras,” norāda Beesafe vadītājs Rafals Mosioneks. „Mēs esam ļoti lepni, ka Covid pandēmijas laikā, sākot no aprīļa vidus, mēs esam izstrādājuši un ieviesuši digitālus piedāvājumus un platformu četros mēnešos, savu pirmo darbību sākot augustā. Tas liecina par mūsu talantīgo, izveicīgo un radošo komandu, ko mēs izveidojām, lai ieviestu mūsu novatorisko vērtības piedāvājumu.”

Guidewire ieviešana ļaus Beesafe:

• Izmantot stabilu arhitektūru, lai sekmētu vērtību radošu jaunu produktu izstrādi un ieviešanu;
  • Sniegt viegli izmantojamu un pievilcīgu lietotāju saskarni, pateicoties modernām un novatoriskām tehnoloģijām, tostarp mobilajam makam, STP, attēlu atpazīšanai un prognozējamai modelēšanai;
  • Pārvaldīt standartizētas API saskarnes, lai spētu ātrāk integrēt partnerus un nodrošinātu vairākkanālu produktus;
  • Nodrošināt darbības un izmaksu efektivitāti, izmantojot stabilu un standartizētu produktu arhitektūru.

„Ar Beesafe mēs esam apņēmušies nodrošināt nevainojamu pakalpojumu digitālā laikmeta jaunajai paaudzei, kas ir pilnībā orientēts uz klientu, personalizēts un vienkārši lietojams. Tas ir iespējams, izmantojot augstvērtīgāko datu modelēšanu,” saka Beesafe vadītājs Rafals Mosioneks. "Lai gūtu panākumus, vislabākā lietotājiem paredzētā tehnoloģija jāatbalsta ar labākajām bāzes pamata sistēmām.”

„Mēs apsveicam Beesafe par to veiksmīgo un ātro Guidewire ieviešanu, jo sevišķi šajā grūtajā globālās pandēmijas laikā,” uzsver Guidewire Software viceprezidents un EMEA tirdzniecības vadītājs Lorāns Fontēns. „Beesafe uzmanība uz augstas kvalitātes un pilnībā uz klientu vērstu pakalpojumu sniegšanu ir tā nopelns kā ambiciozam un novatoriskam digitālā apdrošinātājam.”

Par Beesafe

Beesafe, kas ir VIG un Compensa Insurance Company uz tehnoloģijām orientēts digitāls uzņēmums Polijā, nodrošina pilnībā digitālus KASKO un OCTA produktus.

Tā unikālais biznesa modelis ir šāds: klientam ir jāsniedz vien neliels informācijas daudzums (dzimšanas datums un automašīnas reģistrācijas numurs), lai saņemtu KASKO/OCTA piedāvājumu. Viss process aizņem vien dažas sekundes un tam nav nepieciešami sensitīvi dati, kā tas ir ierasts pie konkurentiem. Beesafe minimālās vērtības plānu realizēja pēc mazāk nekā astoņus mēnešus ilgiem intensīvas sagatavošanās darbiem.

Beesafe ilgtermiņa stratēģija paredz izpildīt tā draudzīgos solījumus klientiem, kas doti kopš jaunuzņēmuma dibināšanas idejas sākuma, un kurus nepārtraukti atbalsta lietotāju pieredzes un saskarnes uzlabojumi, lai nodrošinātu viņu komerciālos panākumus.

Lai iegūtu papildu informāciju, lūdzam apmeklēt www.beesafe.pl.

Par Sollers Consulting

Sollers Consulting ir starptautisks biznesa konsultāciju un programmatūras ieviešanas speciālists, kas atbalsta biznesa pārveidošanu finanšu nozarē. Sollers Consulting komandas ir atbalstījušas vairāk nekā 80 finanšu grupas savu digitālo iespēju uzlabošanā, tostarp Allianz, AXA, LV =, BNP Paribas Cardif, Basler, Generali, Zurich, Santander Consumer Bank un ING. Mūsu komandas specializējas IT sistēmās, kas palīdz apdrošinātājiem, bankām un līzinga kompānijām pārveidoties un pielāgoties jaunajām tehnoloģijām. Sollers Consulting sadarbojas ar vairāk nekā 15 tehnoloģiju sniedzējiem, tostarp Guidewire Software, Oracle, AWS un Microsoft.

Aptuveni 600 biznesa un IT speciālisti no Varšavas, Ļubļiņas, Poznaņas, Gdaņskas, Ķelnes, Tokijas un Kopenhāgenas palīdz finanšu iestādēm Lielbritānijā, Vācijā, Polijā, Skandināvijā un daudzās citās valstīs izmantot digitalizācijas priekšrocības. Vairāk lasiet vietnē sollers.eu.

Par Guidewire

Guidewire ir platforma, kuru apdrošinātāji izmanto efektīvākai klientu piesaistei, inovācijām un izaugsmei. Mēs apvienojam digitalizāciju, pamata tehnoloģijas, analītiku un mākslīgo intelektu, lai savas platformas nodrošinātu kā mākoņdatošanas pakalpojumu. Guidewire izmanto vairāk nekā 400 apdrošinātāji, sākot ar jauniem uzņēmumiem un beidzot ar lielākajiem un sarežģītākajiem pasaulē.

Kā savu klientu partneris mēs nepārtraukti attīstāmies, lai nodrošinātu viņu panākumus. Mēs lepojamies ar savu nepārspējamo ieviešanas pieredzi ar vairāk nekā 1000 veiksmīgiem projektiem, kurus atbalsta nozares lielākā pētniecības un izstrādes komanda un partneru ekosistēma. Mūsu platforma nodrošina simtiem pielietojumu veidu, kas paātrina integrāciju, lokalizāciju un inovācijas.

Lai iegūtu papildu informāciju, lūdzam apmeklēt www.guidewire.com, un sekojiet mums tviterī: @Guidewire_PandC.

PIEZĪME: Lai iegūtu papildu informāciju par Guidewire preču zīmēm, apmeklējiet https://www.guidewire.com/legal-notices.

Šī paziņojuma versija oriģinālvalodā ir paziņojuma vienīgā oficiālā un autoritatīvā versija. Tulkojumi ir domāti, lai radītu papildu ērtības, un ir jāsalīdzina ar oriģinālo tekstu, kam vienīgajam ir juridisks spēks.

Kuba Ochal
Brand & Marketing, Beesafe