PTW kondigt zakelijke overname aan van LA-Based Art Powerhouse, 5518 Studios

PTW biedt nu hoogwaardige gamekunst met de overname van 5518 Studios.

SAN FRANCISCO--()--PTW zet haar missie voort om de go-to-partner te zijn voor innovatie in de gamesindustrie met de zakelijke overname van vooraanstaande kunststudio 5518 Studios. De toonaangevende outsourcer op het gebied van videogames en technische services kondigde de overname aan van 5518 Studios in Los Angeles; PTW is al jarenlang marktleider met een gevestigd en divers dossier van topklanten en bijna 3 decennia ervaring in de gamesindustrie. Het werk van PTW omvat alle platforms en alle genres.

De expertise van 5518 varieert van hoogwaardige concept- en illustratiekunst tot personagemodellering en -animatie, en alles daartussenin; De uitbreiding van PTW zorgt voor een groter scala aan vaardigheden, diepgang van talent en algemene expertise voor hun partners over de hele wereld. De aankondiging van vandaag is een spannende stap voorwaarts in de missie van PTW om volledige end-to-end co-ontwikkelingsdiensten te leveren aan partners in de groeiende wereldwijde gamesindustrie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For queries related to PTW, please email:
Media Contacts:
Kaley Hurst
415-521-8709
Kaley.hurst@ptw.com

Contacts

For queries related to PTW, please email:
Media Contacts:
Kaley Hurst
415-521-8709
Kaley.hurst@ptw.com